Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne yapmalıyım?

ne yapmalıyım?
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
okulda 1 kızdan hoşlanıyorum lakin bazi sebeblerden dolayı teklif edemiyorum o da beni seviyo olabilır fakat bu kıza birinin öneri etceği haberini aldım beni seviyosa onla çkar mi ne yapar? Ben o cocuktan ayrıca daha iyi vucutlu hem daha yakşklym bu durumda bna ne yapmk duşer başka kızlara mı yoneliyim ne yapiyim?

Similar threads

arkdaşlar iyi günler, 15 yaşındayım bu zamana değin yalnızca 1 kızla çıktım kızlardan çekinirim lakin muhabbet kurarım, kızlarla genelde kanka olarak takılırım, ben bi kızdan hoşlanıyorum fakat kıza bir türlü açılmaıoyrum keza korkuyorum hemde ne yapacağımı kızla nasıl buluşacağımı onunla ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Arkadaşlar şaka felan bir yana benim yaşım 18 e dayandı lakin hala sevgilim olmadı 1 2 defa denedim tanımadıgım kızlara öneri ettim okulda kabul etmediler yaklaşık 2 yıldırda kimseye çıkma teklifi etmedim çünkü tanıdıgım kız yok ve bilmiyorum bana tarafından alışılagelmiş bir tipim var fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Akadaşlar suan cok karışık duygular içindeyım kfam cok karmakarışık bızım sınıfta bı arkadaş var sınıfımızdaki kıza çıkma öneri etti kız 1 senedır reddediyo kızdan bende hoşlanıyorum teklif etsem %80 kabul etcek ama bu ne değin içten olur bılmıyorum sizce ne yapmalıyım
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ilk Kez Sa Sözüme Şöle Açılmak İsitoyrum Benden 2 Yaş Bi Kıza Hiç Bişi Hissetmiyorum Fakat Msn Konuşuyorum Bu Böle 2 Hafta 3 Hafta Gitti Daha Sonra ben sevdim kızdan hyr cvp aldım okulda daha sonra eve geldimde msn de benden 2 yaş büyük olan kıza cıkma teklifi ettim bana dediki şakamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar 1 aydır okuldan bi kızla çıkıyomAma bu kızın benden önce bi ilişkisi olmuş 1 sene kadarKıza öneri ettiğimde çıktığı yoktu kızınŞu an çıkıyoz fakat kızın peşini bırakmıyo çocuk en sonunda ya o beni öldürcek ya ben onuKız beni fazla seviyo yalnız bu çocukla arasında baya olaylar olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt