Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne yapmalıyım

ne yapmalıyım
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
17 yaşındayım, gelip geçiçi şeyler oldugunu bılıyorum lakin her yaşın bir güzelliği vardır derler her neyse konuya geçeyim ben, 78 sınıfta sevgili oldugum benım arkadaşımla konusuyor yani senelerdir kardeşler yanlış bişey yok besbelli geçen buluşmuşlar kız beni sormuş oda gelsin falan demiş ben gelene dek kız her zaman beni sormuş acaba beni unutmuşmudur belirlenmiş süsleniyordur gibi şeyler sölemiş arkadaşa neyse ben geldim o gün takıldık öle sırası gelmişken bana yazarsın falan dedi tamamlanmış dedım gitdiğimde yazdım fakat okadar soğuk davranıyorki ne mesaj atıyor ne hatrımı soruyor acı mı çektirmeye çalışıyor ne yapıyor anlamış değilim çok soğuk bana karşı sordum neden böle yaptıgını işi oldugundan daha doğrusu teli yanına almadıgından 34 saat daha sonra cevap verdi ne triplere giriyorsun falan dedi fakat yalnızca sormuştum niçin yazmadıgını o tersledi gine buluşalım dedim hazır dedı zamanını falan verdım ne yapmalıyım o gün ? bana acı çektirmemesi için tersleyip kendimden uzaklaştırmak mı ? yoksa niçin böle yaptıgını anlamaya çalışmakmı ? ne yalan söliyeyim o gün ondan etkilendim hiç aklımda yokken biranda geldi çağırdı beni lanet muhtemel yere gittiğime pişmanım ama ne yapmam lazım ? kendimden uzaklaştırmalımıyım benden hoşlanmadıgı belirli buluştugumuzda nasıl bir davranışla karşısına çıkmalıyım ? lütfen 2 gündür kafayı yicem bu ilgisizliğinden dolayı ne derslerime dikkat verebiliyorum ne çevremdeki insanlarla iyi iletişim kurabiliyorum fazla etkiledi beni böle davranması düşüncelerinizi yazarsanız sevınırım çoktan teşekkürler

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt