iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar Uzun süredir birincil defa bı kıza aleyhinde bişeyler hisssediyorum Yeni tanıştığım birisi 34 gün önce falan tanıştım Girdiğim bi ortamda tanıştım SÖzle hiç bi ifadede bulunmadım kendisine karşısında Oysa göszlerim hep üzerindeydi Daha Sonra ertesi gün tekrar bu ve iki arkdaşını bize eğlence ettik kahvaltıya yani cuma günüydü ve o gün de bayram için memleketine gitcekti akşam ve sabahtan akşama kadar bizdeydiler kıza karşı dilim tutuluyor ne olduysa diğerleriyle normal konuşuyorum ona dönünce kalıyorum o da gözlerimin içine baka baka gülümsüyo, yan bende fakat böyle yapabiliyorum neysem akşam giderkene telefonunu aldım elime numaramı yazdım verdim hiç bişey demedim daha sonra gittikkine servisi kaçırmışşız neysem aradılar her yerde geldi servis bindi gitti bugece 12 çarı attım telefonu açık peşinde msj yazdım işte nassın naptın yollar nasıl merak ettim servisi kaçırmıştınvsvs sabahleyin varınca haber verirsen sevinrm dedim msj bitti yolladım peşinde çağrı geldi sonra ben uyumuşum sabahtan uyandım yine bi çağrı geldi msj yazamıyo en son 1 konturu vardı onu biliyorum dünden beri bi iki çağrı attım ama cvp yok bugün de bayram msj yazdım hala cvp yok
giderken kızımız oğlak burcundan yanlışım yahut 19 yaşında biraz derslerine düşkün lakin sosyal birisi
Bundan sonra ne yapmalıyım 6ocakta döncek her tarafta Doğum günü geçti bayram geçti yeni yıl geçti acaba diyorum bi hediye alsam fazla mu acele etmiş olurum?
ayriyetten herkesin bayramı mübarek olsun
giderken kızımız oğlak burcundan yanlışım yahut 19 yaşında biraz derslerine düşkün lakin sosyal birisi
Bundan sonra ne yapmalıyım 6ocakta döncek her tarafta Doğum günü geçti bayram geçti yeni yıl geçti acaba diyorum bi hediye alsam fazla mu acele etmiş olurum?
ayriyetten herkesin bayramı mübarek olsun