Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne yapmalıyımm

ne yapmalıyımm
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ne yapmalıyımm melekler yardımınıza ihtiyacım var çok çelişkili bir durumdayım ne yapcağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 2 yıldır konuştuğum birisi var sevgili değiliz olmadıkta fakat ben ona aşık oldum ve fazla seviyorum onu hemde çooooook 7 aydır hiç konuşmuyorduk o konuşmak istemediğini söylemişti bana karşıda çok büyük hatalar yaptı kendisinden soğutmak için 7 aydır konuşmuyorduk şu son 1 aydır baştan hayatımda ben hiçbirşey yapmadım yani gelen o oldu benden özür diledi evet konuşuyoruz lakin benim içime sinmeyen bir takım şeyler var galiba yaptıklarından dolayı içini rahtlatmak için benimle konuşuyor ben böyle düşünüyorum bu düşüncede beni fazla rahtsız ediyor ve galiba hayatında da birisi var bundan emin değilim lakin böyle galiba ben onu aslında fazla seviyorum lakin bu saatten daha sonra ne yapmam gerekiyo bilmiyorum kafam çok karışık sizlerin düşüncelerine ve yardımlarına ihtiyacım çoooook şimdiden teşekkürler herşey için  

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt