iltasyazilim
FD Üye
Selam arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim 1 sınıf bitti ve yaz için LCW'de işe başladım Ilk gün çok bıktırıcı geldi yoruldum isteksizdim İkinci gün yeni bir kız başladı işe, benzer reyonda çalışmaya başladık Etrafımda o kadar kız varken ne güzelliğinden ne tanıdığımdan, niçin bilmiyorum birincil görüşte bir karın ağrısı,kramp gibi,nefesim hızlandı Cok sade , suskun, hafif çekingen bbir insan Yanında gidip merhaba bahtı açık olsun dedim Fazla eksik konuştuk, okuyormusun dedim, lise bitmiş benden bir yaş ufak, Ankarada bir yer tutmadıgı için bir yıl daha hazırlanmayı düşünüyormuş Mezun oldugu okulu ögrendim filan daha sonra da o işine baktı ben de Gözümü alamaz oldum işe kendimi veremiyorum bu kıza dalmaktan Sırf konuşmaya bahane aradıgımdan, gömlek dügmelerini baglayamadım, baglarmısın dedim bagladı,garip bi gülümseme oluştu yüzünde ben onu izlerken Sonradan cok utandım sacma bi bahaneyle gittim yanında biraz pot kırdım sanırım sıkça onu izliyorum ve onun da bana baktıgını görebiliyorum Göz göze geldiğimizde yüzünü ceviriyor başka bir şeyle ilgileniyor Ertesi gün yeniden alt yandan calıstık işler cok yogundu, ve meslek dışarıya hiç konusmadık muhabbet etmedik Ama tekrar göz göze gelip durduk Kız yanımdayken ayagım takıldı, bir kolinin icine düştüm oturdum kaldım böylece Birazcık güldü kendini baskı tuttu sonradan işine döndü Moralim bozuldu zaten rezil oldum diye sonrada konusmayı denemedim hiç cıkısta önümden yürüdü beni gördümü bilmiorum fakat peşine düşüp takip ettim eksik ilerden dolmuşa binip gitti ben arkasındayken önünden gecen dolmuslara binmedi ben babası filan alacak sanıp karsıya gectim yürüdüm beni gördü yüksek olasılık uzakta bir yerden izledim bir agacın ardından bi telefonla konustu sonra dolmusa bindi gitti Ilk görüşte aşk filan inanmazdım fakat güya böyle bir şey yaşıyorum yarın ben izinliyim o kız da izinli ertesi gün ben ççalışıyorum lakin o tekrar izinli bi ertesi gün ikimiz de calısıyoruz ne yapmalıyım bilmiyorum cıkısta birlikte yürümeyimi öneri etmeliyim nasıl bir yol izlemeliim bu işlerden böylece anlamam sanırım ilk kez böyle bir şart yaşıyorum lütfen bana destek edin us verin herkesin düşüncesi benim için önemli bu konuda çoktan teşekkür ederim