Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne yapmam gerek

Ne yapmam gerek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar birkaç gün önce bir magazaya iş basvurusuna gittim Basvurumu yaptim ve mudurle görüştüm Sagolsun işe alindigimi soyledi Parasi cok iyi , sigortasi falan var vs vs Iş tam ego Oysa mağazada bir kiz gördüm ki aklim gitti resmi olarak Ise girdigime degil de her gün bu kizi gorebilecegim diye seviniyorum Uzun zamandir hiç bu kadar mutlu olmamistim Surekli onu düşünüyorum, ne yapsam ne etsem derken bugun iş yemegine gittik iste tüm çalışanlar geldi O kiz da geldi ve tanıştık Ama ilerleyen saatlerde saatlerce kiza bakmama ragmen , bir defa olsun göz göze geldigimizi hatirlamiyorum Yav başını kaldirip bir baksa zaten ben pas vericem , birseyler dokundurma edicem Sabahleyin kalktim traş oldum , sacima fon cektim , guzel elbiseler giyindim oysa naptiysam dikkatini cekemedim Yani arkadaşlarım benim dahası yakisikli oldugumu söylerler ama ben bu kizlari anlayamiyorum arkadaş Nerde guzel bir kiz var , tipsiz , çirkin heriflerle birlikteler Yani şunu anladim fakat kizlarin çoğu erkeklerin gorunusune bakmiyor , sallamiyor Kendilerini en tipsiz heriflere layik buluyorlar aramak oysa Genelleme yapmak gibi olmasin ama öyle Neyse diyelim oysa ben bu kiza acildim vs vs O da teklifimi kabul etti başladık çıkmaya Lakin ayni is uygun sevgililerin beraber calismasi sorun olur mu ? Yan daha o aşamaya gelmedik bile

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt