Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapmam gerekiyor kızlar

Ne yapmam gerekiyor kızlar
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ne yapmam gerekiyor kızlar Tedavi görüyorum 21inde yumurta çatlatma iğnesi vurulmuştum bi gün arayla ilişki demişti doktorum adetime 3 gün var lakin istahım falan fazla açıldı o günden daha sonra sizce test yapim mi 3 gün beklim mi ?  

Similar threads

İlişkiden daha sonra hamile kaldığımı nasıl anlarım kızlar ? Kızlar sitenizi uzun zamandır peşine düşüp takip ediyorum birşey sormak istiyorum Bu cinsel ilişki sonrası hamileliğin bir süresi var mı beni aydınlatır mısınız Benim yumurtlama tarihim nettir bir kaç aydır buna uyarı ediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Dış genital bölgede agri Merhaba bölgemde yırtılma ve çatlak oluşmuş fazla ağrıyor Hametan Albacort kullanıyorum ve ilave olarakta kantaron yağı sürüyorum fakat yinede açıyor sizce ne vakit geçer ve diğer ne iyi kazanç iyileşmesini ne hızlandırır Tuvaletime çıkamıyorum çok açıyor ağlıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(( onu boşuna üzmekde istemem :(( ne yapmam gerektiğini bilmiyorum merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum lakin aranıza yeni katıldım sıradan uzun anlatıcam fakat en kısası bu inanın 5 yılı geçkin bir ilişkim var ciddi ve evliliğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ella kullandım 3 günde kanama oldu bu ne seslenmek Nişanlımla ilişki yaşadım lakin içime boşalmadı fakat şayet bi damla gelmiştir diyerekten tedbir amaçlı ella ilacını kullandım ilişkiden hemencecik 1 saat içinde ilk 3 gün hiç bişey yoktu ara ara sızıntı oluyor du ve 3günün öğleni kanamam oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Üniversitede snıfta bir kız var pazar günü arkddşLarLa gezdik faLan ben sırf onun için gittim zaten ve tesadüfen güL satan biri faLan geLdi aLdım anında ona verdim ve birincil başLamamız böyLe oLdu sonra nargiLeye içmeye gittik kafasının ağrıdığını söyLedi yemek yemek yemeye gideLim mi dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt