Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne Yapmam Gerekli Arkadaşlar En Ince Ayrıntısına Kadar Okuyunuz

Ne Yapmam Gerekli Arkadaşlar En Ince Ayrıntısına Kadar Okuyunuz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar

xxben bu yazdıklarım uzun veya kısa okursanız memnun olurum
17 yaşıma 31 temmuz 2 saat önce bitti doğum günüm
Bir kız var xadlı diyelim,Kız dersine önem veren dershaneye giden birisi
Ilk okulda beraber okuduk orta okulda dahil lisede o anadolu ben iş lisesi, ikimizde şuan lise sona geçtik, o ertem dershanesi ben imtihan dershanesine yazıldım, erteme gitmeyi denedim yer kalmamış

Bu kız nasıl diyeyim böyle her kız gibi yok ( yanlış anlamayın diğer arkadaşlar )
yani nasıl anlatayım kuvvet kız popi gibi işleri olmaz koşul paylasmaz yalnızca faceye girer vs yani pek şey değil derslerini fazlasıyla çalışır matematiği felan iyidir, erkek arkadaşı yok yani biliyorum benide tanıyor ama fazla üstelememe rağmen aralıklarla soruyorum hayır diyor bazen 56 gün facede kendi kendime konuştuğumu bilirim Ciddi takılıyor yani sorularına artı gülmez ama neyseki senelerdir mesajlarımda gülücek işaretini koydu ve beni mutlu etti İçimde böylece bir his varki o artı birşey yazınca mutlu oluyorum napmayalım
Her yolu denedim

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt