Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne yapmam lazim ve ne kavrayış geliyor?

Ne yapmam lazim ve ne kavrayış geliyor?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkeze SLM,

ben bir Kiza vuruldum yani asik oldum, kiz bir Dükkanda calisiyor Dükkana her gitdiyimde kizla göz temasi kuruyordum yani kiz bana gülümsüyordu bende ona Bir kac kere kasada karsilasdim onunla ve ödeme yaparken kiz gözüme bakti bende ayni sekilde Her Zaman yine gittim kiz her zaman gözlerime bakti bende ona baktim Ve bir kac gün sonradan, IS cikisinda onun yolunu kesdim ve ona Tanisma Teklifi yapdim Kiz bana bu cevabi verdi: hayir ben istemiyorum lakin bozucu bir sekilde deyil, bir gürültüsüz sekilde söyledi ve gözlerime bakti, ve otobüs duragina gitti
Bir yeni not: bu olaydan sonra dükkanin önünden gecdim kiz yine bana bakdi bende ona ayni sekilde ve slm verdim kisacasi ona gösterdim ondan vaz gecmedigimiVe bir kac gün sonradan dükkana gitdim ve kiz bana bakmadi daha sonra ben cikarken el altından arkamdan bakti ve ben gördüm oda gördü benim onu gördügümü

Yani benim iyi anlamak istedigim bu ne KAVRAMA geliyor?

Simdiden Yorumlar icin Tessekürler

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt