iltasyazilim
FD Üye
Kızın adı gülayŞimdi kardeşlerim ben bu yıl mezun oldum liseden Lise 3 ün sonlarına dogru kızın biri benden hoşlanıyormuş banada kızın erkek arkadaşları söledi fakat kız tembihlemiş sölemeyin ayıp olur falan filan diyee Neysee benim ögrendigimi ögrenince arkadaşlarına küsüyo sonra barışıyo daha sonra kızla tanıştırıyolar dost oluyoz yalnızca arkadaş fakat msjlaşıyoz falan kız ben çıkma işlerini falan sevmiyorum ciddi düşünüyorum dedirtti arkadaşına daha ben teklif falan etmediydim haa Kız benim kafadar anlıyacagınız Araya tatil girdi 3 ay falan arada nasılsın der o da iiyim sen der biterdi konuşmamız birincil tanıştıgımızdada fazla eksik msjlaşırdık zaten Neyse Össye hazırlanıyoruz diye nerdeyse kıza hiç msj çekmedim 1 sene falan o da çekmedi ama yolda falan gördügünde dönüp bakıyo gülüyo falan
Ben hep bunun en yakın arkadaşıyla msjlaşıyorum diyo değil gülaylarda oturuyoruz değil gülaylarla geziyoruz oysaki diger yandaki kızların hepsiyle yakın arkadaşım XXXlerle geziyoruz falanda diyebilir Gülayda benim en yakın erkek arkadaşımla çok yakın ara sıra kıskanıyom
Her neyse öss bitti onun fakat de benim gibi kötü geçmiş malesef arkadaşları söledi yeniden msj atmıyo tabiki
şimdi ben napacam? aklım karıştı ben kızı seviyorum onun sevip sevmedigini nasıl anlıyacam? Hanım hanımcık bi kız buda dipnot hadi bi takviye edin şu kardeşinize ŞIMDIDEN TEŞEKKÜR HERKESE
Ben hep bunun en yakın arkadaşıyla msjlaşıyorum diyo değil gülaylarda oturuyoruz değil gülaylarla geziyoruz oysaki diger yandaki kızların hepsiyle yakın arkadaşım XXXlerle geziyoruz falanda diyebilir Gülayda benim en yakın erkek arkadaşımla çok yakın ara sıra kıskanıyom
Her neyse öss bitti onun fakat de benim gibi kötü geçmiş malesef arkadaşları söledi yeniden msj atmıyo tabiki
şimdi ben napacam? aklım karıştı ben kızı seviyorum onun sevip sevmedigini nasıl anlıyacam? Hanım hanımcık bi kız buda dipnot hadi bi takviye edin şu kardeşinize ŞIMDIDEN TEŞEKKÜR HERKESE