iltasyazilim
FD Üye
Selam arkadaşlar Başta hanımefendi üyelerden yardım bekliyorum Erkek üyelerinde takviye edebilecekleri kadar yardım etmelerini isterim tabiikiBeni karşımdaki insanın yerine koyup da düşünürlerse iyi olur 16 yaşında bir delikanlıyım Şu ana dek kendime tarafından yani bana uygun bir kız bulamadığım için hiç kız arkadaşım olmadı Herkes değişik geliyordu Kimse aşk arkasında yok gibi Derhal fazla yakınımda bir kız var (tabi sınıf) sadece merhaba naber nasılsın var aramızda , arasıra da şakalaşmalar Ben ona gülerek bir tebessümle bakıyorum her zaman yani sıcak bir şekilde O da ne zaman baksa aynı açıklama ile bakıyor Yani böylece birşey yok Erkek arkadaşının olmadığını öğrendiğimde de buraya danışayım dedim İnşallah yardımınız dokunur diye temenni edeyim Öncelikle uzun boyluyum , yakışıklıyım , kısacası en baba benim diye apaçık dolaşır kendinden güçsüzü ezip kızlara hava atar tiplerden değilim Serserilerle işim olmaz , adam gibi giderim adam gibi gelirim okuluma Yani bayağı bir çocuğum Davranışlarımda herhangi bir problem veya arkadaşlarımla olan kötü bir anım yok Sanırım bunlar o kız ile arama azıcık katkıda bulunacaktır diye düşünüyorumSorunum şu , kıza nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum Aramızda olan naber nasılsın'ı nasıl ilerleteceğim ? Aşkdan mı bahsedeyim yelken direği ? Yahut genel kültür mü konuşayım ? Ant ediyorum hiçbir bilgim yok Zaten açılım işini nasıl yapacağım onu da bilmiyorum Gidip odun gibi benimle çıkar mısın aramak de manâsız kaçar diye düşünüyorum yada bende mi sorun var ? Bazıları da onu bi akşam yemeğe misafir etme et birşeyler yemeye çağır yada mekanlara falan dolaşmaya çağır diye tavsiyelerde bulundu bu bana daha akla yatkın geliyor lakin sizin de fikirlerinizi alayım dedim Yani kızlara biraz uzağım şimdide kendime tarafından birini bulunca kaçırmak istemedim Affedin beni bir hatam olmuşsa
Edit: Söylemeyi unutmuşum , fazla romantik biriyimdir Aşk için elimden gelen herşeyi yapabilirim böylece diyim
Edit: Söylemeyi unutmuşum , fazla romantik biriyimdir Aşk için elimden gelen herşeyi yapabilirim böylece diyim