Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ne yapsam şaşırdımm artıq...

ne yapsam şaşırdımm artıq...
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ne yapsam şaşırdımm artıq offmeleklerim ne yapsam şaşırdım artıkk ya ben mii abartıyorum yoksa tekrar kıskanclık krzi mi geciriyorum anlamadım hanii benimm biricik sevdiğim varya dün gece teyzesinde uyuyakalmışşneyse efendim sonraa yattıgı yatakta teyzesinin kızının yatagı kız benle aynı yaşta yaaneyseeesonra ben bunla buluştum teyzesının kızını gördümm kızz sevgilime yanımda el şakalarıı canımlar tatlımlar demez mi delii oldummneyapsamsasirdimmartiq5c51941ce1eb1gifalt :sinir: :sinir: :sinir: baya tartıştıkkbana ben akrabalrıma bakacak dek ş değilim dedii bendee senin baktıgın gibi bakamam akrabalarına onlar benim için kızz ve ben senii bir kızla aynı ortamda bakmak istemiyorum dedimiyii demiş miyimyaa bir deee cok yakınlar teyze kızıyla süreklii onlarda neredeyseorada sevdiğimin kafasını ayırmak geldiii içimden ama etraf müsait olmadıgındann yapamadım ya ben mii abartıyorum anlamıyorum tamamlanmış kıskancım hazır hazırcok kıskancım kabul ediyorumm size soruyorum bu durumu ne yapayım?nasılll kıskanc olmayım?bu şart olağan mii yaaayyyyyyy  

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt