Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapsamda Eskiye Dönsem :(

Ne yapsamda Eskiye Dönsem :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 3 takvim bir ilişkim oldu ve bitti yani bittimi bende bilmiyorumayrılık kararı aldık sevdiğim kızla son 3 aydır sevgili gibi değildik arkadaş da değildik normal konuşuyoduk amaç veremedimbu yıl üniversiteye geçti ben 2snıf o 1 sınıf farklı bölümlerde ama benzer kendi şehrimizdeyizben kız arkadaşımı çıkardım faceden telefonunu filan sildimyaşadığım şehirden başka bir şehire gitmeyi düşünüyordum çünkü bunalıma girdimwhatsapp'da duruma gideceğimi yazmıştımdaha sonra 34 gun daha sonra mesaj attı nere gidiyorsun filan bende bu şehirden gideceğimi söyledim sonra saçmalama filan,sen bilirsin dedidaha sonra öyle konuşmaya başladık havadan sudan alışılagelmiş konuşuyoruzsevgili filan değilizben seni kırdıysam özür dilerim dedim oda boşver üzülecek okadar şeyim var ama bunu takmıyorum dedibuluşma ayarlamaya çalışıyorum yanlışmı yapıyorum bilmem en azından bır kac kere okula beraber gitmeyi düşünüyorum emrindeki oda soğuk yok oda istiyor gibibana geçmişi sakın açma diyor,şuan ne olduğumuz muhakkak yok söylesem kapatalım bu konuyu diyorşimdi bana ne önerirsiniz benım canım fazla yanıyor psikolojim bozuldu resmi olarak onu çok seviyorum ne yapsamda eski günlere dönsek takviye edin lütfen biraz uzun oldu lakin yardımınıza fazla ihtiyacım var

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt