Ne yaptın Kenan kenan imirzalıoğlu adriana lima adriana lima kenan imirzalıoğlu limayı reddeden türk yı reddeden türk genç kızların sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu sexi model Adrina Limayı reddettiğini açıkladı Böyle bi hoş kaçırılır mı be Kenan ayağına gelen fırsatı kaçırmışsın ADRİANA LİMA'YI REDDEDEN TÜRK! 1548639527 1548639527 neyaptinkenan5c4e5d2cd9515neyaptinkenan5c4e5d2cd9515 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberlima18&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg DÜNYACA MEŞHUR MANKEN ADRİANA LİMA'NIN KENDİSİNE TEKLİFDE BULUNDUĞUNU GÖSTEREN YAKIŞIKLI OYUNCU, TEKLİFİ REDDETTİ Askerlik hizmetini tamamlayıp İstanbul'a dönen Kenan İmirzalıoğlu basında meydana çıkan Kont Drakula'yı oynayacağı haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı 'Son OsmanlıYandım Ali' filminin devamı için çalışmalara başladığını gösteren İmirzalıoğlu şunları söyledi: 'Şimdi önümüzdeki proje bu Drakula filmi konusunda bir bilgim değil Onun kalbine kazık çakan adamı oynamak isterim' Ünlü oyuncu, giz gibi sakladığı yeni projedeki bayan oyuncuların kim olacağını sorduğumuzda ise şu cevabı verdi: 'Adrina Lima benimle oynamak çok istiyor lakin ben Türk kızı olsun istiyorum'