Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne Zaman Evleneceksin??

Ne Zaman Evleneceksin??
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ne Zaman Evleneceksin?? Arkadaşlar yaş 20 ve üzeri olduğu vakit en çok sorulan sorudur ne zaman evleneceksinlakin senin aklından hiç böyle bişey geçmiyordurBaşlarlar dırdıra evde kaldın, bahtı açık bir talih bulalımfalan filan Şimdide bunların yazılı örneklerini sunalım ne süre evleneceksin ? sen ne vakit iyi bi koca bulursan! ne vakit evleneceksin? ben kimseyle evlenmem, onlar benle evlensin ne vakit evleneceksin? ara sıra evladım ne zaman evleneceksin? değil mu biri? anne hayattan sıkılmadım daha ne süre evleneceksin? niçin sordun, beni mi bekliyorsun? ne süre evleneceksin? çıkart lem nüfus kağıdını!! derhal!! ne süre evleneceksin? elim nasır tutunca ne zaman evleneceksin? bakarız bi ara ne zaman evleneceksin? boşanınca ehe ehe ne zaman evleneceksin ? elinde sarışın var mı ? ne süre evleneceksin? canım ne süre isterse ne vakit evleneceksin? tam vaktinde ne zaman evleneceksin? eeee öööö hmmm valla Allah'tan ümit kesilmez be halacım bakalım işte biz de yapıyoruz elimizden gelenin en iyisini bundan böyle önümüzdeki maçlara bakıcaz anne: ne zaman evleneceksin kızım?? ben: evlenmiycem anne dost hayatı yaşıycam ben kısmetse anne: bana kolonya getir, pencereyi aç, bi de gözüm görmesin seni ,git ne vakit evleneceksin? ne vakit paramız olursa hayırdır? sponsor mu olacaksın? a kızım ne vakit evleneceksin? ben anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav gerçekleştirmek sana üstelik torun gerek istemiyorum çocuk görmek anne ben aşka inanmam önce aşık olmam gerek gözyaşlarıyla sulanmam evlilik benim solmam çağrıda bulunmak (güzel şarkı bu hatırladınız mı, sayemde annem de biliyo bundan böyle ) ne zaman evleneceksin? bir sabahtan anne bir sabah acını süpürmek için açtığında kapıyı adı diğer sesi diğer nice yaşıtım koynunda çiçekler çiçekler icinde bir ülke getirirler ee? anne sıkboğaz etme beni peki yavrum Allah belanı versin  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt