Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne Zaman - Gulben Ergen..

Ne Zaman - Gulben Ergen..
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sen nasılsın bir tanem haberim var
Beni ozluyorsun ne zaman
Yar geri donuyorsun
Buralar kar, tipi sensiz ayaz
Nerede benim canım canım
Nerede nerede benim aşkım canım nerede
Mektuplarım sırılsıklam
Kalemde kalmadı derman kar toplayan
Guneş gibi yarım yalan

Similar threads

Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
guzel sozler anlamlı guzel kısa sozler mesajlar Enguzel sozler en guzel mesajlar sediklerinize soyliyebilceğiniz birbirinden guzel sozler ve mesajlar sizler icin burada guzel sozler mesajlar Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil ; ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Sevgiliye gonderilebilecek en etkileyici doğum gunu mesajlarıyla sevgilinizi cok mutlu edebilirsiniz Bu sayfada yer alan en anlamlı sevgiliye doğum gunu mesajlarını gondermiş olduğunuz kişilerin de beğeneceğine emin olabilirsiniz imagessevgiliyeenguzeldogumgunumesajlari20195ad910b0dc697...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Babalar Gunu Mesajları Sozleri Dunyadakı cıceklerın En Guzelı Guldur Gullerın En Guzelı ıse Sen Gunun Kutlu Olsun Babacığım Mesafeler Ne Kadar Uzun Olursa Olsun Sevgısını Her Zaman uzerımde Hıssettığım Dun De Bugun De Yarın Da Hep Yureğım Kadar Yakınımda Olan Babacığım Senı cok Sevıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt