Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ne zaman ilahisi

ne zaman ilahisi
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ne zaman ilahisi ne süre ilahisi allah исми sonsuz olan allah ilahisi исми ölümsüz olan hayatta kalma, aşık yunuslar için sormaz, ne süre anarsam yok kararım калмазское Tanrım senden gayrı göz yaşı kimseler silmez Allahım Tanrı исми ebedi olan Tanrı dillerde de okunan Snin aşkına nadokunan için bilmez, aman tanrım Aşık yunus değil çoğu Lutfeyle cemalin gösrter Cemalin goren feridiye cad aşıklar İçin bilmaz Allhım  

Similar threads

Ne Zaman Anarsam İlahisi ne zaman anarsam ilahisi için bilmez allahım ilahisi ne vakit anarsam hayatta, tanrı исми baki olan ilahi hayatta, tanrı исми baki, ne zaman anarsam değil kararım калмазское Tanrım senden gayrı göz yaşı kimseler silmez Allahım Tanrı исми ölümsüz olan Tanrı dillerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Allahim Allah İlahisi tanrım, tanrım ilahisi, tanrım, tanrı severim, ne ilahisi hz musa: emri asa severim tanrı, tanrım benim, tanrı, tanrı severim mabudum allah aşk meydanında hz ömer belinde kemer hu deyip döner aşk meydanında allahım allah severim, mabudum allah aşk meydanında hzbekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ne Zaman Anarsam Seni İlahi Sozu Ne Zaman Anarsam Seni Ne zaman anarsam seni Kararım kalmaz Allahım Senden gayri gozum yaşım Kimseler silmez Allahım Sensin ismi Baki olan Sensin dillerde okunan Senin aşkına dokunan Kimseler bilmez Allahım Aşık Yunus Seni ister Lutfeyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
334
Ne Süre Anarsam Seni İlahi Sözü Ne Zaman Anarsam Seni Ne vakit anarsam seni Kararım kalmaz Allahım Senden gayri gözüm yaşım Kimseler silmez Allahım Sensin ismi Baki olan Sensin dillerde okunan Senin aşkına dokunan Kimseler bilmez Allahım Âşık Yunus Seni ister Lütfeyle cemalin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
müslüman olan ortodoks kızın hikayesi Dünyadaki en büyük felaket hangisidir? En acıklı biten hayatı kim yaşadı yeryüzünde? Kim ne derse desin kendimce en büyük trajediyi Tolstoy yaşadı Ne dokunaklı sondur onunkisi, ne değin yürek parçalayıcı Üçbeş satırla tanıtıldığı cümlelerde genelde şunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt