Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugüne kadar hiçbir kızla ilişkim olmadı,çıkmadımÇünkü çekingen biriydim ve enerjim de uymuyordu gerçekten onlarlaNe zaman bana göre bir aşk bulabilirim?Doğrusu dilim tutulacağı bir aşk
Aslında ben aşk a inanmayan biriydim taki onu görene değin lise 1 e ilk başladığım zaman okula geldim ve onu gördüm ve ondan daha sonra aşk a inanmaya başladım kalbim duracakmış gibi oldu tabi bu birincil heyecanım değil onu her gördüğümde benzeri birincil görüyormuş gibi heycanlanıyorum ve...
Başlıkta şişmanlıktan bahsetmedim fakat gözle görülür bir kilo verdiğim için 9275e , kederli yok de iyi görmek istiyorum bu olaya
İşte bugüne kadar hiçbir kız tarafından sevilmeyen(sevgili hoşlantı anlamında) biriydim Lakin dershanede yeni tabıştığımız kızın biri ilginç bir şekilde dostça...
Ilk Olarak bu anlatacaklarımı altında verdiğim müzikle dinlerseniz akıcı olacaktır diye umuyorum
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız
Utangaç, utangaç, kızlarla konuşamayan, tipsiz, asosyal birini düşünün Bu benim işte abi Hayatın ne kadar abes...
Arkadaşlar ilk önce kendimi tanıtayım 21 yaşındayım üniversitede okuyorumDaha önce kız arkadaşlarım oldu oysa hiçbiriyle uzun süren önemli bir ilişkim olmadı yani her zaman karavana olduacilen konuya gireyim
Benim dünyalar tatlısı sevdiğim bir kız var benzer sınıftayız onunlaKızı çok seviyorum...
Bundan bir sene önce bir kıza aşık olmuştum Olur Ya de hayatımda fiilen evlenmek istediğim tek kızdı Bundan sonra fiilen evlenmek istediğim bir kız çıkar mı bilemiyorum lakin henüz çıkmadı O kız benimle evlenmeye değecek bir kız değildi bunu yeni yeni anlamaya başlıyorum O süre çıkma teklifi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.