Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne zaman "işte bu kız!" diyerek aşık olacağım?

Ne zaman "işte bu kız!" diyerek aşık olacağım?
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bugüne kadar hiçbir kızla ilişkim olmadı,çıkmadımÇünkü çekingen biriydim ve enerjim de uymuyordu gerçekten onlarlaNe zaman bana göre bir aşk bulabilirim?Doğrusu dilim tutulacağı bir aşk

Similar threads

Aslında ben aşk a inanmayan biriydim taki onu görene değin lise 1 e ilk başladığım zaman okula geldim ve onu gördüm ve ondan daha sonra aşk a inanmaya başladım kalbim duracakmış gibi oldu tabi bu birincil heyecanım değil onu her gördüğümde benzeri birincil görüyormuş gibi heycanlanıyorum ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Başlıkta şişmanlıktan bahsetmedim fakat gözle görülür bir kilo verdiğim için 9275e , kederli yok de iyi görmek istiyorum bu olaya İşte bugüne kadar hiçbir kız tarafından sevilmeyen(sevgili hoşlantı anlamında) biriydim Lakin dershanede yeni tabıştığımız kızın biri ilginç bir şekilde dostça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ilk Olarak bu anlatacaklarımı altında verdiğim müzikle dinlerseniz akıcı olacaktır diye umuyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız Utangaç, utangaç, kızlarla konuşamayan, tipsiz, asosyal birini düşünün Bu benim işte abi Hayatın ne kadar abes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar ilk önce kendimi tanıtayım 21 yaşındayım üniversitede okuyorumDaha önce kız arkadaşlarım oldu oysa hiçbiriyle uzun süren önemli bir ilişkim olmadı yani her zaman karavana olduacilen konuya gireyim Benim dünyalar tatlısı sevdiğim bir kız var benzer sınıftayız onunlaKızı çok seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Bundan bir sene önce bir kıza aşık olmuştum Olur Ya de hayatımda fiilen evlenmek istediğim tek kızdı Bundan sonra fiilen evlenmek istediğim bir kız çıkar mı bilemiyorum lakin henüz çıkmadı O kız benimle evlenmeye değecek bir kız değildi bunu yeni yeni anlamaya başlıyorum O süre çıkma teklifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt