Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne zormuş arkadaş!

Ne zormuş arkadaş!
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ne zormuş arkadaş! Merhabalar efendim gönder konuya gireyim isterseniznezormusarkadas5c517fe7b24fbalt ) bendeniz 17 yaşındayım ve daha yeni yeni kendime bakmaya başlıyorum doğrusu bütünüylenezormusarkadas5c517fe7e268cgifalt :lau: Laugh :lau: ya gerçekten ne değin zormuş hanımefendi edinmek Kılı öbür, tüyü farklı, adet sancısı öbür, akıntısı ayrı, göbüşü ayrı, selüliti öbür (ben normalde oldukça zayıf olmama rağmen çok atıl olduğum için yavaştan selülit başladı galiba yanezormusarkadas5c517fe7e6d2bgifalt :diyet: :diyet: :diyet:zaten göbüşüm de var vallahi anlamıyorum millet kilo almam gerektiğini çok güçsüz durduğumu falan söylüyor fakat cidden bi şu göbüşümü görseleer :'( ) ,saç bakımı öbür, diş bakımı bambaşka, bir de ben ergenlik dönemini az önce atlatamadığımdan sivilcesi farklı, izi farklı Of anacım off vallahi içim bunaldınezormusarkadas5c517fe7eb28fgifalt :uhu: :uhu: :uhu: dahası üstüne benim hedefim azıcık yüksek açıkçası o yüzden üniversite sınavına da hazırlanmam gerekiyor, vallahi acilen anlıyorum ygs birincilerinin niçin hep erkek olduğunu :küstüm: Oofff offf bana ayrıntılarıyla kendime ait bir üç ay verseler şu kılı tüyü kiloyu sivilceleri falan hallederim de yok üç ay bir boş günüm bile değil ki anacım 7 jurnal haftanın 5 günü okul 5 günü dersane varnezormusarkadas5c517fe7b24fbalt :( Frown :( Vallahi ne yapacağımı şaşırdım bu gidişle inek çirkin kızın tekine dönüşecekmişim gibi geliyornezormusarkadas5c517fe84eab7gifalt :help: Help :help: Takviye edin lütfen ni idem nirelere gideem :'(  

858,505Konular
982,801Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt