Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki! "Kendisini uzayda zannetti galiba..."

Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki! "Kendisini uzayda zannetti galiba..."
0
70

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
nebahat_cehreden_ugur_yucele_sert_tepki_uzaydan_mi_geldin_1636702658_6824.jpg

Nebahat Çehre, Uğur Yücel'in "Kimi yaratıklarla birebir işi yapıyor olmak tuhaf değil mi?" kelamlarına sert reaksiyon gösterdi. Usta oyuncu "Kendisini uzayda zannetti galiba. Yaratık sözü çok ağır olmuş." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Hakan Gence'ye verdiği röportajda "Oyunculuk kesimine dair sizi en çok şaşırtan nedir?" sorusuna "Kimi tipler var. Ne oynadıklarını anlayamıyorum. Kazandıklarını duyunca şaşırıyorum. Sonuçta kimi yaratıklarla tıpkı işi yapıyor olmak tuhaf değil mi?" halinde cevap veren Uğur Yücel, toplumsal medyada büyük reaksiyon almıştı.

"UĞUR UZAYDA MI YAŞIYOR?"

Evvelki gün Akmerkez'de objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, Uğur Yücel'in toplumsal medyada gündem olan kelamlarına karşılık açıklamalarda bulundu. 77 yaşındaki hoş oyuncu Yücel'in kelamlarına "Uğur uzayda mı yaşıyor? Kendisini uzayda falan zannetti galiba. Yaratık sözü çok ağır olmuş. Benden bir şey istiyorlarsa, seve seve yaparım. Gençlere kapı açmak lazım. Biz genç değiliz, ben gençlerle daima hürmet ve sevgi çerçevesinde çalıştım. Sen karşındaki bireyleri yaratık olarak görüyorsan o şahıslarla olan teklifleri kabul etmezsin olur biter. Yolu açık olsun ne diyeyim." formunda karşılık verdi.

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt