Necati Yanılmaz'a aşk yok çoğumuzun kurtlar vadisi pusu dizindende tanığımız Necati Yanılmaz yoğun tempo içerisinde çekimlerine devam derken hayatında aşk olmadığını bir röportajında belirtti HİÇ AŞIK OLMADIM 1548632574 1548632574 necatisasmazaaskyok5c4e420696077necatisasmazaaskyok5c4e420696077 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernecaaa&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KURTLAR VADİSİ’NİN POLAT ALEMDAR’I NECATİ YANILMAZ, AŞKIN ÖĞRENİLEBİLİR OLDUĞUNU SANIYORMUŞ Kurtlar Vadisi dizisinin ara verdiği dönemde yüzünü dinlendirme kararı bölge Şaşmaz, TRT bünyesinde yayınlanan ‘Vizyon’ dergisine konuştu Kurtlar Vadisi için bir ömür biçtiniz mi, ne süre bitebilir sorusuna Şaşmaz, “Bilmiyorum Öyle bir planımız yok Bittiği yerde bitmiştir Bitinceye kadar varız yanıtını verdi Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nden daha sonra çok iyi projelerle oyunculuğa devam edeceğini söyledi Sesi kıvama geldi! Polat markasına zarar vermemek için diğer bir karakter oynamadığını söyleyen Muhakkak, “Kendi sesimi kullanamıyorum Diksiyon dersleri alarak kendi sesimi kullanacak kıvama geldim Fakat sırf Polat’a hasar vermemek için bunu yapamıyorum Sabretmem gerekiyor Oysa diğer bir projede kendi sesimi kullanabileceğim dedi Ayıp mı bilmem hiç aşık olmadım “Her röportajda aşık olmadığınızı söylüyorsunuz, fakat bu son zamanda değiştirilmiş Doğru musorusuna ise Yanılmaz, “Hayır, bu hiçbir vakit değişmedi Hiç aşık olmadım Bu bir ayıp mı, bilemem… Annemle babamınki kırk yıllık bir aşk Aile sevgisini onlarda gördüm ama galiba öğrenemediğim tek şey aşk Evliliği tatmak isterim! “Aşık olmasanız da izaç planları var mı? Vakti saati geldi diye anne babanız sizi evlendirebilir mi sorusuna ise şu karşılığı verdi: “Ölmeden önce bir gün neden olmasın O duyguyu da tadına bakmak isterim Lakin tadarım tatmam; bilemem Allah bilir