Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Necip fazıl kısakurek/ne hasta bekler sabahı

Necip fazıl kısakurek/ne hasta bekler sabahı
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesnecipfazilkisakureknehastabeklersabahi5aedcbf301822

NE HASTA BEKLER
SABAHI
NE TAZE OLUYU
MEZAR
NE DE ŞEYTAN BİR
GUNAHI
SENİ BEKLEDİĞİM
KADAR

GECTİ İSTEMEM GELMENİ

YOKLUĞUNDA BULDUM
SENİ
BIRAK VEHMİMDE GOLGENİ

GELME ARTIK NEYE
YARAR

NECİP FAZIL KISAKUREK (1904 1983)

Similar threads

Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Necip Fazıl Kısakurek Guzel Şiirleri ANNEME Anne girdin duşume Yorganın olsun duam; Mezarında uşume Anlamam, anlatamam Duşen duştu peşime, Artık vadeler tamam AYNALAR Aynalar, bakmayın yuzume dik dik; İste yakalandık, kelepcelendik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
en guzel Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Beklenen ne hasta bekler sabahı ne taze oluyu mezar ne de şeytan bir gunahı seni beklediğim kadar gecti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde golgeni gelme artık neye yarar Kaldırımlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Üstad Necip Fazıl Kısakürek'ten Ne Hasta Bekler Sabahı necip fazıl şiirleri necip fazıl en güzel şiirleri Sevgili melekler, Türk edebiyatına damga vuran isimlerden usta şair Necip Fazıl en güzel şiirleri aralarında yyer bölge duygu yüklü Ne Hasta Bekler Sabahı şiirinin dizlerini sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
etkileyici facebook şiirleri kısa facebook şiirleri kısa etkileyici facebook şiirleri en etkili facebook şiirleri Ve ne kadar sevinirim bilseniz? Bir yılan girer de mezarıma, Goğus kafesimin icinde, kış uykusuna yatarsa Sunay AKIN Ne hasta bekler sabahı Ne taze oluyu mezar Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
En Guzel Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Necip Fazıl Kısakurek guzel şiirleri Necip Fazıl Kısakurek'in şiir kitapları; 1 Orumcek Ağı (1925), 2 Kaldırımlar (1928), 3 Ben ve Otesi (1932), 4 Sonsuzluk Kervanı (1955), 5 Cile(19621979), 6 Şiirlerim (1969), 7 Esselam (1973)'dır Birkac şiirini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt