Necip Fazıl Kısakürek'ten Etkileyici Güzel Aşk Sözleri Necip Fazıl Kısakürek Hoş Sözleri Necip Fazıl Kısakürek Sözleri Kısa aşk sözleri, etkileyen aşk sözleri derken bu defa Türk Edebiyatının sanatkâr şairlerinden birinin ağzından çıkmış aşk sözleri ile karşınızdayız meleklernecipfazilkisakurektenetkileyiciguzelasksozleri5c5569f0d3199alt İşte Necip Fazıl Kısakürek hoş sözlerinecipfazilkisakurektenetkileyiciguzelasksozleri5c5569f0d3199alt 1549101548 1549101548 necipfazilkisakurektenetkileyiciguzelasksozleri5c5569f142b48necipfazilkisakurektenetkileyiciguzelasksozleri5c5569f142b48 necipfazilkisakurektenetkileyiciguzelasksozleri5c5569f142b48 Pek Ucuz Yok Gül Koklamak… Gül Tutan Ele Diken Batmalı… Bir Aşka Gönül Veren O Aşkın Kapısında Yatmalı! Yusuf Her Yerde Aşağı Iffet Olduktan Sonradan, Züleyha Yeniden Aşağı Afet Olsa Ne Yazan ! Tomurcuk Derdinde Olmayan Ağaç, Odundur ! Yalnızım Diye Üzülmüyorum Çünkü Biliyorum, Yalnız İnsanın İhanet Edeni de Olmaz ! Ben Bir Ilginç İnsanım Ne Tahtım Var, Ne Tacım Tut Elimden ALLAH’ım Yalnız Sana Muhtacım! Ölecekmiyim, Tam da Söyleyecek Çağımda Söylemedik Cümlelerin Hasreti Dudağımda… Sabır, Çekilen Şeyi Duymamak Değil, Ona Dayanmayı Bilmektir… İnsan, Yaklaştıkça Yaklaştığından Ayrı; Görünürde ; Yakınımız Yoktur Allah ‘tan Gayrı… Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim ! Sana Uymayan Ölçü Yaşam Olsa Teperim… Elem Çekmeyen İnsandan Adam Olmaz… Payımıza Sükût Düştüğünden Beridir, Kalbimizin Sesini Daha Bir Güzel Duyar Olduk…