Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Necip Fazıl Kısakürekten özlü sözler arıyorum yardım

Necip Fazıl Kısakürekten özlü sözler arıyorum yardım
0
95

Similar threads

Twitter Kısa Ve Öz Sözler Twitter Veciz Sözler arıyorum lütfen bana Twitter Veciz Sözler sunun kızlar bekliyorum hoş özlü twitter sözlerinizitwitterozlusozler5c5a189081b2balt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İbretlik güzel sözler necip fazıl kısakürek sigara ile ilgili sözleri necip fazıl kısakürek sözleri sigara fazılın ile ilgili Tarihten büyük ve manâlı insanların söylemiş olduğu herbir sözden birer ders çıkarmamız gereken hoş ibretlik sözleri sizlerle paylaşmak istiyorum Bir İnsan olursa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Şair Necip Fazıl Kısakürek'in Eserleri Necip Fazıl Kısakürek Şiirleri Necip Fazıl Kısakürek Eserleri Nelerdir Türk Edebiyatının çok değerli şairlerinden Necip Fazıl Kısakürek biyografisini daha önce sizlerle paylaşmıştık meleklersairnecipfazilkisakurekineserleri5c5920b2c838calt Şimdi bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Şair Necip Fazıl Kısakürek Biyografisi Hayatı necip fazıl kısakürek kimdir necip fazıl kısakürek hayatı Sevgili melekler, bu yazımızda Türk Edebiyatının unutulmaz şairlerinden Necip Fazıl Kısakürek hayatı ile ilgili bilgiler vermek istiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ağlamakla ilgili hoş sözler ağlamakla ilgili sözler ağlamakla ilgili hoş sözler dertli gözyaşı dökmek ile inleme ile Kimse üzüntüden ağlamasın çağırmak isterdim lakin yaşam ara sıra insanlara aleyhinde tekrar tekrar adil davranmayabiliyor bambaşka durumlar olaylar aleyhinde ara sıra hepimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,722Mesajlar
29,797Kullanıcılar
kexariasSon üye
Üst Alt