Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Necla.

Necla.
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Necla Fatma Girik anneyi böylece iyi oynuyor ancak beni ağlatıyor Fahriye Evcen de setlerimize Almanya’dan tesadüfen transfer olmuş bir ad Fakat uğurlu bir isim çünkü daha ilk projesinde Fatma Girik’le başrol oynama şansına erişti Kanal D’deki Hasret adlı dizide evin en minik kızı Songül’ü canlandıran Evcen’in hedefi Türkiye’de işiyle adından laf ettiren bir oyuncu elde etmek Türkiye’ye tatil için geldim Oya Aydoğan’ın sunduğu bir sabahleyin programına seyirci olarak katılmıştım İlgilendi benimle, arkası geldi Abdullah Oğuz Ajans’a bağlıyım Bir aydır Hasret ekibindeki kıymetli oyuncularla birlikte çalışıyoruz Tedirgindim öncelikle Fatma Girik’in karşısında oynamak kolay değil, zaten profesyonel bir oyuncu değilim Lakin işe başladıktan sonra o kadar rahatladım fakat Fatma Bayan insanı çok güzel motive ediyor Oyunculuk adına ondan çok şey öğreniyorum ve daha fazla şey öğrenip sayesinde oyunculuğumu geliştireceğime inanıyorum Ailemin büyük kısmı Almanya’da Burada annemle yaşıyorum Manâsız zamanımı da annemle geçirmeye çalışıyorum çünkü çok yalnız kalıyor ben çekimdeyken Annem de fazla beğendi diziyi, zaten Fatma Girik’in büyük hayranı Konservatuvara girmek için bu sene sınavlara başvuracağım Kazanabilirsem her şey daha düzenli olacak İstanbul’da kalmayı, oyuncu olarak kendimi geliştirmeyi düşünüyorum Çocukluğumdan beri tiyatroya ilgim vardı fakat televizyonu pozitif düşünmüyordum Almanya’da lisede 2 yıllık tiyatro eğitimi aldım Siz izlerken ağladınız, ben Fatma Girik’le müşterek oynarken nasıl ağladım! Bir Takım sahnelerde sahici gözyaşları döktüm Anneyi o kadar sahici oynuyor oysa ağladım O lahza ona inanmamak olası değil Kendinizi kaptırıyorsunuz İlkokulda Türkçe eğitim aldım 4 sene, onun çok yardımı oldu Bir dili küçükken öğrenmek çok daha ayrıcalıklı oluyor Takıldığım yerler oluyor, fakat sağolsun arkadaşlar yardım ediyorlar Edremit’te bazen çekimi seyretmek isteyenler o kadar kalabalık oluyordu ancak, sette oyunculara yer kalmıyordu İnsanların setten uzak tutulmaması birazcık tuhafıma gitmişti Halk da natürel merak ediyorlar Almanya’da disiplin her işte çok kayda değer Ben de her şeyde disipline fazla tartma veren bir insanım Başlarda birazcık güçlük çektim ama bu meslek sonuçta böyle Ayakta uydurmak zorundayım Nasıl Olursa Olsun zamanla ben de daha fazla alışacağım Çoğunlukla Almanca okuyorum Schiller, Goethe, Brecht okuyorum, daha çok eski edebiyatı seviyorum Modern Alman edebiyatı birazcık soğuk geliyor bana Türk edebiyatına da ilgim var fakat pek büyük bir bölge fakat, insan nereden başlayacağını bilemiyor Zamanla bu açığımı da kapatacağım Türk insanı artı cana yakın bu beni rahatsız ediyor Fahriye Evcen Almanya'dan tatil için Türkiye'ye geldi ve 'keşfedildi' 'Hasret'te Fatma Girik'in kızını oynuyor Almanya'da bir Türk olarak yaşamak hiç zor değildi Türk insanı fazla fazla sıcak ve araya mesafe koymuyor Bu beni çok rahatsız ediyordiyor 6 ay önce Almanya'dan tatil için geldiği Türkiye'de Oya Aydoğan göre keşfedildi Fahriye Evcen Önce Katiyen Unutma dizisinde rol aldı, hemen gerisinde Hasret'te Fatma Girik'in kızı rolüyle çıktı izleyici karşısına Az Önce 19 yaşında olan Fahriye, baştan Almanya'ya dönmeyi düşünmüyor * Oyunculuğa nasıl başladın? 6 ay önce Almanya'dan Türkiye'ye geldim, tatil için Oya Aydoğan'la tanıştım ve onun doğru gelişti her şey Asla Unutma isimli dizide rol aldım 16 birim Simde de Hasret dizisinde Fatma Girik'in kızını, Emre Altuğ'un nişanlısını oynuyorum * Oyunculuğa ilgin var mıydı daha önce? Tiyatroya ilgim vardı küçüklüğümden beri Tiyatro kurslarına gidiyordum Lisede 2 yıl eğitim aldım * Almanya'da Türk olarak yaşamanın zor olduğu söylenir her zaman, sen de zorluk yaşadın mı? O iyice kişiye emrindeki Bunu kendiniz yaratıyorsunuz Sosyal açıdan, harmoni sağlarsanız hiçbir sorun yok Fakat eğer Almanlar'la hiçbir şey paylaşamıyorsanız, doğal olarak dışlanıyorsunuz Ben şimdiye dek hiç bir zorluk çekmedim İnsanın kendisini nasıl prezente ettiğiyle alakalı * Türkiye'de yaşamanın Almanya'da yaşamaktan en manâlı farkı nedir? Sosyal açıdan buradaki insanların Almanlara tarafından fazla bambaşka Türk insanı çok artı sıcak ve araya uzaklık koymuyor Bu beni fazla rahatsız ediyor * Profesyonel olarak eğitim almayı düşünüyor musun? Konservatuar sınavlarına gireceğim Almanya'da da istiyordum lakin olmadı, psikoloji bölümüne kayıt yaptırdım Fakat Türkiye'de şüphesiz konservatuara girmek istiyorum * Ailenin oyunculuk yapmana bakışı nasıl? Tiyatroya ilgim olduğunu biliyorlar Hiçbir şekilde karşı çıkmadılar Dene ve gör dediler * Almanya'ya göre dönmeyi düşünüyor musun? Geri döneceğimi sanmıyorum Eğer burada başarılı olabilirsem, işimi iyi yapabilirsem ancak yapacağım, kendimden çok eminim Fakat konservatuar eğitimi aldıktan sonradan Almanya'da da iyi işler yerine getirmek isterim Örneğin en büyük hayalim Fatih Akınla bir sinema filmi projesinde yer almak * Asla Unutma'da Hülya Koçyiğit, Ediz Hun, Göksel Arsoy gibi isimlerle oynadın, hemen de Fatma Girik'le rol alıyorsun Ilk deneyimlerini böyle isimlerle yerine getirmek seni korkutmadı mı? Ilk projemde doğrusu fazla artı korkmadım Sadece fazla heyecanlıydım Fakat Hasret'e başladığımda Fatma Girik'le oynayacağımı öğrenince huzursuz oldum Çünkü başrol oynuyorum Kaldırabilir miyim diye düşündüm Çünkü Fatma Girik'in karşısında oynamak o kadar da basit değil * Derhal nasıl hissediyorsun? Hiç zorlanmıyorum Düşüncemde fazla yanılmışım Fatma Girik beni çok rahatlatıyor, fazla tezgâhtar oluyor Bana çok şey öğretiyor * Fahriye ile Songül birbirine benziyor mu? Birazcık Ben de birazcık dengesizim Bazen susabiliyorum fakat ara sıra de çok fevri olabiliyorum * İstanbul'da yalnız mı yaşıyorsun? Burada annemle birlikte yaşıyorum Ben bu işlere başlayınca annem de benim yanıma geldi * Kuralların var mı? Bu işe hemen şimdi yeni başladım tabii fakat kurallarım var Profesyonel olmadan sevişme ya da soyunma gibi gözü kara sahnelerde yer edinmek istemiyorum Bunu da fakat muhakkak bir limite dek yapabilirim  

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt