iltasyazilim
FD Üye
benim olayı bilenler bilir ilk kez bana freni boşalmış kamyon gibi yazan bir kız ve sonrasında geçiridiğimiz mükemmel bir 1 hafta ve sonrasında ufaktan soğumalar ve 3 hafta daha sonra kavga çıkarıp terketmek benim de hatalarım vardır onun da hataları bilemeyiz kim daha hatalıydı zaten ondan sonradan kızın hakkında acı gerçekler duyumu aldım küfürlü uygulamak istemiyorum lakin yollu çıktı kız ben daha günaydın demeye ya da resim atsana yüzünü göreyim demeye utanıyorum adamlara gidiyor orasını burasını atmalar falan neyse arkadaşlar duyum bu şekilde ama benim içimde hala bitmemiş şeyler var ara sıra diyorum salak mısın sen kendi kendime diğer taraftan da kıza inanmalıydın gibisinden içimdeki o ses yankılanıyor üzülüyorum üzülsem de gözyaşı gibi şeyler akıtmıyorum içimde yaşıyorum her şeyi
dün başıma gelen bir şeyi anlatayım size ben onun doğum gününü bugün biliyorum (3 gün sonrasıymış) neyse ben intikam almalıyım diye bunun birincil doğum gününü kutlayan birey elde etmek istedim haliyle dün gece saat 00:00'a dek uyumadım ve mesaj attım '' sağ ol lakin 3 gün sonra benim doğum günüm '' deyince gözümden eksik da olsa yaşlar akmaya başladı hayal kırıklığına uğradım kötü hissetmeye başladım kendimi internetimi bilgisayarımı falan kapatıp yattım ertesi gün olsun bir an önce diye süre geçmiyor böyle zamanlarda bilirsiniz
dün başıma gelen bir şeyi anlatayım size ben onun doğum gününü bugün biliyorum (3 gün sonrasıymış) neyse ben intikam almalıyım diye bunun birincil doğum gününü kutlayan birey elde etmek istedim haliyle dün gece saat 00:00'a dek uyumadım ve mesaj attım '' sağ ol lakin 3 gün sonra benim doğum günüm '' deyince gözümden eksik da olsa yaşlar akmaya başladı hayal kırıklığına uğradım kötü hissetmeye başladım kendimi internetimi bilgisayarımı falan kapatıp yattım ertesi gün olsun bir an önce diye süre geçmiyor böyle zamanlarda bilirsiniz