Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Neden Fermuarlarda YKK yazıyor?

0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Fermuarlarda neden YKK yazar hic merak ettiniz mi?

Ben ettim, araştırdım ve neden olduğunu buldum

YKK, Yoshida Kogyo Kabushikikaishaadlı bir Japon firmasının kısaltmasıymış 1934 yılında Tadao Yoshida adlı bir Japon bu firmayı kurmuş Yoshida Kogyo Kabushikikaisha'nın Turkcesi Yoshida Endustrileri Limited

Bu firma şu anda dunyadaki en buyuk fermuar ureticisi konumunda 52 ulkede 206 fabrikada uretim yapıyorlar ve dunya pazarının %90'ını elinde bulunduruyor Aslında sadece fermuar uretmiyorlar, fermuar ureten makinaları da uretiyorlar Acaba fermuar ureten makinelerde kullanılan parcaları ureten fabrikaları da var mıdır merak etmiyor da değilim

Turkiye'de de YKK METAL ve PLASTIK URUNLERI SANAYI ve TICARET AS adı altında bir firmaları var web sitesi

YKK, kurucuları Yoshida'nın iyilik dongusuadını verdiği bir prensip etrafında calışıyor Bu prensibin ana fikri şu: başkalarına faydası olmayan hic kimse başarılı olamaz

Bu prensipi goz onunde tutarak dunyadaki en iyi fermuarları uretmeye gayret etmiş ve anlaşılan başarmış Bundan cıkan urun ise son kullanıcı olan bizlerin cok işine yaradığı icin ve hic kimsenin bu urunlerden bir şikayeti olmadığı icin dunyadaki herkes şoyle veya boyle hayatı boyunca onlarca (belki de yuzlerce) YKK fermuar satın alıyor İşin guzel tarafı fermuar satın aldığınızı bilmeden alıyorsunuz

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,745Kullanıcılar
ahmosphereSon üye
Üst Alt