Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neden Fermuarlarda YKK yazıyor?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Fermuarlarda niçin YKK yazan hiç merak ettiniz mi?

Ben ettim, araştırdım ve niçin olduğunu buldum

YKK, Yoshida Kogyo Kabushikikaishaadlı bir Japon firmasının kısaltmasıymış 1934 yılında Tadao Yoshida adlı bir Japon bu firmayı kurmuş Yoshida Kogyo Kabushikikaisha'nın Türkçesi Yoshida Endüstrileri Limited

Bu firma derhal dünyadaki en büyük fermuar üreticisi konumunda 52 ülkede 206 fabrikada üretim yapıyorlar ve dünya pazarının %90'ını elinde bulunduruyor Fiilen yalnızca fermuar üretmiyorlar, fermuar üreten makinaları da üretiyorlar Acaba fermuar üreten makinelerde kullanılan parçaları üreten fabrikaları da var mıdır merak etmiyor da değilim

Türkiye'de de YKK METAL ve PLASTIK URUNLERI SANAYI ve TICARET AS adı altında bir firmaları var web sitesi

YKK, kurucuları Yoshida'nın iyilik döngüsüadını verdiği bir prensip etrafında çalışıyor Bu prensibin belli başlı fikri şu: başkalarına faydası olmayan hiç kimse başarılı olamaz

Bu prensipi göz önünde tutarak dünyadaki en iyi fermuarları üretmeye gayret etmiş ve anlaşılan başarmış Bundan çıkan ürün ise son kullanıcı olan bizlerin fazla işine yaradığı için ve hiç kimsenin bu ürünlerden bir şikayeti olmadığı için dünyadaki herkes şöyle veya böyle hayatı baştan başa onlarca (ola ki de yüzlerce) YKK fermuar satın alıyor İşin hoş tarafı fermuar satın aldığınızı bilmeden alıyorsunuz *

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt