niçin intihar ediyorsun Niçin intihar ediyosun Vildan hergün espri yapıyo, dayanamıyorum bundan böyle Niçin intihar ediyosunuz beyefendi Iblis söledi Ne dedi Hala diyo sende duymuyo musun , atlayamaz ancak atlayamaz ama Neden çıktınız buraya efendim , düşeceksiniz Ya manyak mısın nesin intihar edicem heralde Heralde diyosunuz emin yok misiniz efendim Sen reha muhtar olmalısın , sorularından anladım Bırak sorularımı, nasıl intihar edeceksin efendim buradan aşağıda atlayarak mı Allahım sende atlamamı istiyosun yahut bunu göndermezdin, atlıyorum Allah la mı konuştunuz efendim , öldünüz mü Neden intihar ediyosun Uçak biletlerine zam gelmiş bedava uçucam Niçin intihar ediyosun Sigara içmek öldürüyomuş herkesi , beni o öldüremiycek Niçin intihar ediyosun Kızkardeşim ospu olmuş , evdekiler onu öldüremezsen kendini öldür dedi Neden intihar ediyosun Sus çaktırma sana bi sır verim , atlamıcam gösteri yapıyorum, sesim fazla güzelde , gazeteciler nerede kaldı ya Aman uyarı et düşeceksin Abi bak bi şarkı sölim mi çokta güzel dans ederim prova yapalım, bak derhal kafamın üstünde dönücem Dur ellerini kaldırma, dikkat et Öldü salak Neden intihar ediyosun Kız arkadaşıma evlen benimle senin için ölürüm dedim inanmadı eeeee eee si Buradan atlayınca inanacak , kabul eder o zaman Niçin intihar ediyosun daha çok gençsin Eve geç kaldım annem aradı demin , baban seni öldürecek , ivedi gel dedi , babam benim yüzümden katil olmamalı Niçin intihar ediyosun Yüzümde sivilce çıktı Neden intihar ediyosun Albeni istiyorum , bahanem değil :laugh::laugh::laugh: