Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

neden morpa kampus uyelik kartı istiyor?

0
183

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Bu yazılım ucretli olduğu icin uyelik ister

Similar threads

Morpa Kampusune nasıl uye olunur Morpa Kampus nedir: Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’e uyelik suresi 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Morpa Kampuse Nasıl Kaydolunur Oncelikle Morpa Kampus nedir oğrenelim arkadaşlar Morpa Kampus ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Morpa Kampusune nasıl uye olabilirim Morpa Kampus nedir Morpa Kampus ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampus ’un iceriği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Morpa Kampus Nedir Morpa Kampus Ne Demektir Morpa Kampus; ilkoğretim oğrencileri ve oğretmenlerine derslerde destek olmak icin hazırlanmış, yeni oğretim mufredatına uygun, internet uzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Daha detaylı bilgi almak icin TIKLAYINIZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Morpa Kampus nedir Morpa kampus ne demek Morpa Kampus Hakkında Bilgi Morpa Kampus, 1982 yılından beri eğitim sektorunde faaliyetlerini surduren Morpa Kultur Yayınları tarafından hazırlanmış, oğretmen, oğrenci ve veliler tarafından kullanılan bir eğitim portalıdır Morpa Kampus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt