Niçin Oruç Tutmuyorsun? Malumm önümüz ramazan şurda oruç tutmamıza birşey kalmadı Pek gezinirken bu konuyu gördüm baktım oruçla ilgili hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedimnedenoructutmuyorsun5c562d5e495f6pngalt nedenoructutmuyorsun5c562d5e4de69alt Big Grin cabbar sen niye oruç tutmuyosun?? ya abi benim bünye cılız biliyonmu glikozsuz yapamıyorum o neydi böylece be ali neye oruç tutmuyosun oğlum bişeymi oldu?? abi sorma ya benim davulcu hastalanmış akşam hastaneye kaldırmışlar görevi çocuğuna vermiş çocukta tokmağı gözüne sokmuş sonradan karısı ben gidim hiç olmazsa demiş oda yemeği ocakta unutmasınmı kimse gelmedi bende uyanamadım nan başım döndü ayran verin ordan bozuyorum orucu emrah niye oruç tutmuyosun sen?? annem kızıyor amca o benim yerimede tutuyomuş orucumu bozdum ulennn!! ula kara murat gavur çıktı taşlayın yapmayın ağalar yeminimi diyecektim aboo o daha kötü vurun şerefsize sen niçin oruç tutmuyosun ayşe?? albenin paketi yenilenmiş fatma nie oruç tutmuosun la +gawurum benzoruna mı gitti ayşe oruç diil misin yahut +özel günümdeyim ibram ossun ayşe yine de tutman lzm ramazan da özel i git len sen niye oruç tutmuyorsun +abi adam pire gibi her herden kacıyor kacmayacak ! defanstan adam kacmayacak presli oynayın +nan sen niçin oruç tutmuyon bakayım olum kaç senedir daima ben tutuyom bu sefer sıra oruçta o beni tutacakmış bu yıl öle dedi +hay sanada esprinede zctn diyalogun icine tühh kaybol gözum gormesn ! niçin oruç tutmuyorsun + tutuyorum ee su içtin + aaa bak gördün mü unutmuşum oruçlu olduğumu ! yersen yemem çünkü oruçluyum niçin oruç tutmuyosun +uzaydayız abi herkesin kafası karmakarışık oruç tut nan fazla dikkat çekiyosun +sanane nan sen ne havalı şeysin o kadar cosby show