iltasyazilim
FD Üye
1,5 yıldır bir kızla çıkıyordum,evlenecektik ara sıra ağız dalaşı etsekte kopamıyorduktabi 1 ay öncesine kadarne olduysa oldu 1 ay içinde benden soğumaya,bahaneler üretmeye başladıeskiden aradığımda telefona yanıt veren,uykusundan uyanıp benimle konuşan,telefonu kapatmamam için yalvaran kız 1 ayda telefona geç cevap verir oldu bazande meşgule atıp uyuyorum demeye başladısaat 10 da ne uykusu ise!ve sonunda anlaşamıyoruz bundan böyle bitsin dedi beni suçlayıp ayrıldıbahanesi ona karşısında çok soğukmuşum,benden birşey olmazmış,romantik değilmişim15 yıldır benzer olan ben 1 ay içinde gözüne mi battım acaba?15 temuzda istemeye geleceklerini öğrendim aylık geliri mükemmel olan bir polis memuru istiyormuş birde 1 ay önce onların şirketinde 25 birey işe başladı bunlardan birkaçı ile arkadaşça bu erkeklerden birimi etkin olduacaba benden ayrılma nedeni başkasına aşık olmasımı yahut istemeye gelen polisle evlenmeyi düşünmesi mi,yoksa benim soğuk olmam mı yine de soğukda değilim işte arkadaşlar her fırsatta bana aşkını dile getiren beni çok sevdiğini ben olmassam yaşamın anlamı olmadağını söğleyen beni her an düşündüğünü söğleyen kız 1 ayda değiştiönceden ayrılık değince ödü kopan kız beni erk ettigünlerdir kafamı bu kucalıyor nedeni ne diye