Nedim Zeper Sözümden Dönmeyeceğimalbümü ve klibi nedim zeper, 2011 albümü, yeni albüm, sözümden dönmeyeceğim, şarkısı, şarkıları, klibi, yeni klibi, haberleri ve resimleri burada arkadaşlar 1548657438 1548657438 nedimzepersozumdendonmeyecegimalbumuveklibi5c4ea3228cd16nedimzepersozumdendonmeyecegimalbumuveklibi5c4ea3228cd16 nedimzepersozumdendonmeyecegimalbumuveklibi5c4ea3228cd16 Romantik şarkıların prensi olan Nedim Zeper, 3 yıl aradan daha sonra hayranlarının karşısına Sözümden Dönmeyeceğimadlı albüm ve bu albüm için çekltiği klibi ile çıktı Melek'lerim Şarkıcı, albüm bekleyen sevenlerine de müjdeyi verdi: “Albüm hazırlanmış, çıkarmak için eylülü bekliyoruz * Üç yıldır albüm yapmıyordunuz, sonunda dinleyicilerinizin karşısına “Sözümden Dönmeyeceğim şarkısına çektiğiniz kliple çıktınız Neden albüm yerine klibi tercih ettiniz? Fiilen kenarda hazır bekleyen, içinde 78 şarkının olduğu mini bir albümüm var Çıkarmak için doğru zamanın eylül ayı olduğunu düşünüyoruz, o yüzden bekletiyoruz Bu albümdeki “Bekliyor Olacağım şarkısına yeni bir versiyon yapıp, yaza merhaba dedik Bu müzik şirketimin isteğiydi, ben her şeyi onlara bıraktım * Geçen sene askerdeydiniz, şirketiniz sizi andırmak da istedi sanırım Geçtiğimiz ocak ayında askerden döndüm Son albümümü 2008 yılında yapmıştım Natürel ki dinleyicilere öncelikle bir ‘merhaba’ aramak istedik Bunu da kıpır kıpır bir yaz klibiyle yaptık HADİ MAZİYE GİDELİM * Köşede hazırlanmış bekleyen albümünüzden bahseder misiniz birazcık? Bu uzun aradan daha sonra sevenleriniz ilgiyle bekliyordur Yeni albümüm için çok güzel bir müzikal şölen diyebilirim bunun dışında çok özel bir albüm daha hazırlıyorum, ondan da bahsedeyim Kısa zaman önce TRT’de yayınlanan bir belgeli için seslendirdiğim şarkıları müzisyen arkadaşlarımla tekrar düzenledik ve “Hadi Maziye Gidelim adında bir albümde topladık Beni çok heyecanlandıran bir proje bu * Eski şarkılara cover mı yaptınız? Eski şarkılar yok, eski şarkılardaki o samimiyeti, eskide kalmış güzellikleri anlatan yeni şarkılar Doğrusu eski Türk filmlerinde yer alan birkaç şarkıyı da cover’lamak istiyorum Bu albümle sevenlerimi masalsı bir şölene eğlence edeceğim * “Masalsı şölen acayip bir tanımlama oldu Yaptığınız müziği böyle mi tanımlarsınız? Ben şarkılarımda bir yolculuğa çıkıyorum Şarkı bildirmek değil, o yolculuğu yaşamak benim yaptığım Bir şarkı yapıyorum, birilerinin hayatına dokunuyor Bundan sonradan yapacağım şarkılar da herkesi yaşamak istediği yolculuğa çıkaracak Bu yüzden masalsı bir şölen diyorum AŞK ŞARKILARINDAN VAZGEÇMEM * “Sözümden Dönmeyeceğim şarkısı kime ait? id 2005 yılında benimle birlikte çıkış yapan Cüneyt Tek’e ait O dönem ben “Şakası Değilu seslendirmiştim, o da “Giderseni Cüneyt, “Sözümden Dönmeyeceğimi askerdeyken bestelemişti, okumak bana nasip oldu * Bundan sonradan klip çekeceğiniz bir şarkı var mı? Evet, çok sıcak bir şarkımız var, adı “Hoş Ona da klip çekeceğiz Askerdeki komutanım “Benim bir şarkımı okumanı isterim diyerek vermişti şarkıyı bana, benim için de bir onurdu bu tabii ama Bu şarkı dinleyenlerin içini tez canlı edecek * Siz de şarkılar yapıyorsunuz, neden kendi bestelerinizden biriyle dönüş yapmadınız? Benim illa kendi şarkılarımı okumak gibi bir derdim değil * Peki romantik şarkılarla anılan bir isimken niçin hareketli bir şarkıyı tercih ettiniz? Şarkının yaz aylarında insanları gülümsetmesini istedik Yoksa gerçek aşk şarkılarını seslendirmekten asla vazgeçmeyeceğim natürel fakat SEVEN İNSAN ALDATMAZ * Neslihan Demir’in “Eskimiyorsun İçimde adlı romanında aldatan bir erkeğin mektupları var O mektupları askerdeyken siz yazmışsınız Askerdeyken fazla pozitif kitap okudum Hayatımda en fazla kitap okuduğum dönemdi Neslihan Demir’le konuştuğumda onun da bir kitap hazırlığında olduğunu öğrendim Kitaptaki o aldatan erkek karakterin mektuplarını benim yazabileceğimi düşündük * Siz hiç sevgilinizi aldattınız mı? Ben orada sadece kitaptaki adamı oynadım Onun hissettiği duyguyu aktardım Ben seven insanın aldatmayacağına inananlardanım ve iyi sevebilen bir adamım 2 DAKİKADA ŞARKI YAZDI * Şehvetli şarkılarınızı romantik ortamlarda mı yaparsınız? Şu lahza hissi bir şarkı yazamaz mısınız örneğin? Hadi deneyelim Sen bana 10 tane kelime ver, ben de bir şarkı yazmayı deneyeyim * Hazır; tutmak, kapı, şeker, güneş, yağmur, oyuncu, masal, telefon, kahve ve kitap Kelimelerim bunlar (2 dakika daha sonra) “Yol yakınken tutmak düşündü aklım Güneş kapımın önünde belirirken yağmurun oyuncu bakışlarıyla ona eşlik edip seremoni yapacağımı düşündü gönlüm Yanılmadım, telefonum çaldı Tıpkı dün akşamki kitabın anlattığı masal belirdi o lahza Elimde şekerli kahve ile bana dürüst gelen bir hatıra gerçekti artık Güzel geldin hayalim Şarkı yapılabilmesi için sadece cana yakın almak gerektiğine inanıyorum Ben bu dostça hisleri gitarımı elime alıp süsleyebiliyorum