Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nedir bu halim?

Nedir bu halim?
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nedir bu halim? Yaşam öyle anlasızki şimdi, hiçbirşey yerine getirmek istemiyorum Yalnızca ölümümü bekliyorum, gayem yalnızca o güne kadar bana bahşedilen rolü oynamak Sabahleyin kalk, işe git, orda birşeyler yap sonra eve gel Daima aynı seneryo dönüp duruyor Yüzüm gülmüyor, tebessüm etmek de gelmiyor zaten içimden Geçen haftalarda yüzüm gülüyordu, insanlar bu halin çok yakıştı sana diyorlardı fakat bilmiyorlardıki ben bir oyun oynuyordum sadece, sevinç oyunu, etrafımdakileri kadırdım, bir zaman kedimi de kandırdım belki fakat sonradan fazla sıkıldım bu oyundanİçimde bir boşluk var keza de çok büyük bir boşluk, nedenini bilmiyorum Kördüğüm üstüne kördüğüm ekleniyor güya, içinden çıkamadığım bir hal Yaşamak için takatim yok, vefat etmek içinse cesaretim Derhal ölümle hayat arasında bir yerlerde sıkışıp kaldığımı hissediyorum  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt