Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nedir Bu İstanbul'dan Çektiğim

Nedir Bu İstanbul'dan Çektiğim
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Durum:
Arkadaşlar ben aslında Adanlı'yım ve bir Adanalı olarak üç hamlede karnımı kolayca doyurabilirim
1Adana Kebabı'nı belli olan 45 mekanda yemek(geri kalan yerlerde de olabilir fakat bu 45 yerden sonra Allahım bundan sonra hep zekat vercem hep açları doyuracam diyorsunuz)
2Yanına AyranŞalgam veyahut geceyse kazancılar usülü içecek
ve 3Muhteşem bir bitiş Künefe!! ortaya gelen super bir künefe peynir arada erimiş şeker ise tam kıvamında offff usta ellerine sağlıkhakeden bahşiş bırakılacak bir yemekde hayatta kimse bırakmas normal bir olay oldugu için

Sorun:
Şimdi gelelim soruna arkadaşlar bu İstanbul'da anlattıklarımı yapan bir yer yok mu yaw! ben ekimde geldim hala kebap yağabilen bir yer bulamadım kebabın yanında pilav veren salata vermeyen yerler hep künefeden kar edelim diyoruz sönüme 2 cm kalınlıgında bir kadayıf geliyor soguk şekeri de acı tatlı sirke şeker gibi bilmiorum artık şireyi nasıl yapıyorlar hesap gelince zaten içim gitti attıkları kazıkla doyurdum karnımı

Çözüm:
Bana güzel bir yer söyleyebilecek misiniz?

Arkadaş çok dertlenmiş bu kadar yazmış Allah Akıl Fikir Versin demeyin lütfen inanın bugün artık dayanamadım memleket özlemi böyle oluyor bizimkileri değil yemekleri özledim yaw önerilerinizi bekliyorum
şu istanbulun en iyilerinde de bir kebapçı yoq ki bi bize uyan kokoreç var o da hoşuma gitti ne yalan söliim

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt