Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nedİr bu korkuyorum?

Nedİr bu korkuyorum?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
es selamu aleyküm arkadaşlar
ben genelde eskiden beri bazen karabasan gören biriyim,uykudayken rüya görürüm,görürken kulaklarım uğuldar ve karabasan üstüme ağırlık tonaj yapar,içimden ayetel kürsiyi okurum ve gider
Vel hasıl 2 saat önce bana olan durum çok farklıydı ve koskocaman 21 yaşında biri olmama rağmen çok korktum ve bunu buraya yazma gereği duydum
ilk önce rüya görüyorum gene sınıfta falan gercek gibi bir rüya,sonraları birden uyandım yani uyandım ama gözümü açmadım vel hasıl kulağıma birden gürültüler gelmeye başladı,odamdan sesler geliyordu,sanki dolaplarım acılıp kapanıyor,evim kurcalanıyordu,gözümü açmamak istedim çok kormustum kalbüm küt küt atıyordu zira içimden bir ses hırsız var diyorduŞu sesleri de duydum
lan uyuyo mu lan bu,numara yapıyo olmasın?
uyuyo uyuyo baksana
işte ben bu sesleri duyarken gözümü iyice kapadım açmıyodum tısrtım baya,sesler uzaklasınca hemen kalktım elime zarar verici bi alet aldım ışığı yakıp hızlıca hırsız bunlar diyerek tüm odaları dolastım,ama alakası yok ne hırsız var ne kapı acılmıs ne biyer zorlanmıs yoksa enselerdim yani
velhasıl elimde bıcakla heryeri dolandım ama hırsız falan değil alakası yok
en son banyoya da bakayım dedim banyoda yerde bir hamam böceği gibi bir böcek hamam böceği belki de bir böcek gördüm küçük bir böcekdi haşaratonu görünce daha da korktum zira 3 harfliler hayvan suretine dönüşebiliyordu,,,
vel hasıl ben halaa ve halaa uyuyamadım çok korkuyorum bu neydi
acaba sıradan bir karabasan mıydı yoksa 3 harflilerle alakalı bir halmi gelmişti başıma ki eğer böyleyse beni Yaradan Allah korusun inş?
bu sefer daha da bir tırsmaya başladım,e bu duyduklarım neydi peki o zaman?

858,465Konular
981,154Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt