Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Need for Speed Rivals yariş başında hata veriyor SSli
Need for Speed Rivals oyununu indirdim Hemde 2 kere!!! Biri rusça ikincisi ingilizce Her iki oyunda da oyunu açıp girdiğimde oyunun videosu başlıyor ve bitiyor Daha sonra polis mi yarışçı mı seçimini yapıyorum Sonra yine bir video başlıyor Video bitiyor Oyun yüklenmeye başladığı sırada bu hata...
Arkadaşlar oyunu 23 kez farklı cdlerle kurup açmaya çalıştım fakat her seferinde aynı hatayı aldım , Oyunun açılımı sırasında aldığım hata mesajı aşaıdaki resimde görülmekte , Sistemimden kaynaklanan bir sorun olamaz çünkü sistem gereksinimlerini tutuyor pcim ,Bir need for speed hastası olarak...
merhabalar need for speed rivals yükledim ***** filan yaptım ancak oyunu çalıştırınca bu hatayı alıyorum çözümü bilen varmıhttp:img577**************img5774340h6vgpng
Need for Speed Underground 2 yükledim ama açılmıo ve hata raporu gönder gibi bişey çıkıo ne yapmam lazım arkadaşlar sorun nerde?? bilen yardım etsin ltfem yaaaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.