Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Need for Speed Rivals yariş başında hata veriyor SSli

Need for Speed Rivals yariş başında hata veriyor SSli
0
103

Similar threads

Need for Speed Rivals oyununu indirdim Hemde 2 kere!!! Biri rusça ikincisi ingilizce Her iki oyunda da oyunu açıp girdiğimde oyunun videosu başlıyor ve bitiyor Daha sonra polis mi yarışçı mı seçimini yapıyorum Sonra yine bir video başlıyor Video bitiyor Oyun yüklenmeye başladığı sırada bu hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Arkadaşlar oyunu 23 kez farklı cdlerle kurup açmaya çalıştım fakat her seferinde aynı hatayı aldım , Oyunun açılımı sırasında aldığım hata mesajı aşaıdaki resimde görülmekte , Sistemimden kaynaklanan bir sorun olamaz çünkü sistem gereksinimlerini tutuyor pcim ,Bir need for speed hastası olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
merhabalar need for speed rivals yükledim ***** filan yaptım ancak oyunu çalıştırınca bu hatayı alıyorum çözümü bilen varmıhttp:img577**************img5774340h6vgpng
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Need for Speed Underground 2 yükledim ama açılmıo ve hata raporu gönder gibi bişey çıkıo ne yapmam lazım arkadaşlar sorun nerde?? bilen yardım etsin ltfem yaaaa
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Need For Speed Underground ilk çıkan oynunu yükledim hata verio yardım edin arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt