Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygı Deger FRMTR Kullanıcaları Sizden Bir Ricam Var Age of Mythology Oyunun İNdirdim Kurdum V10 Yaptı Cok Guzel Gameranger Kurdum Adam Akıllı Ayarlarını Yaptım Tek Sorunum Var Oyun Kurulduktan Sonra Host Tarafından OYuna Griyorum Ama Baglanamıyorum TimeOut Suresi Bittikten Sonra Could not at...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi gameranger dünyanın herhangi bir yerinden bu programı kullanan insanlarla sisteminizde yüklü olan ve game rangerin desteklediği oyunları LAN Game olarak oynamanızı sağlayan bir program
Şimdi gelelim sorumuzaArkadaşla Lord of the Rings Conquest oyununu hamachiden...
arkadaşlar age of 2 i indirdim online oynamak için de gameranger ı kurdum ama herşey tamam gibi ama oyunlara giremiyorum returned game diyor odadayken ve ben kalıyorum yardımcı olabilecek var mı ? ( bu arada oyuna girerken the conquerroru tıklayınca not initilazing diyor age of kings i tıklarsam...
Öncelikle GameRanger programını indirmemiz gerekiyor. GameRanger programını indirmek için :
GameRangerWinrar şifresi :
Daha sonra GameRanger Setup evrakını başkan olarak çalıştırın. GameRanger programı kurulmaya başlayacaktır. Başta sizi aşağıdaki ekrandaki üzere bir fotoğraf...
Need For Speed: The Run
Hileleri aktif etmek
Ana menüden Extras menüsüne girin Ardından Cheat Codes adlı menüye girin Girdikten sonra aşağıdaki kodları Cheat Codes adlı ekran boşluğuna girin
AEM Intake Challenge Series'i açmak
Cheat Codesekranına aemintakeskodunu girin Girdiğiniz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.