Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Need For Speed The Run GameRanger !!!

Need For Speed The Run GameRanger !!!

Similar threads

Saygı Deger FRMTR Kullanıcaları Sizden Bir Ricam Var Age of Mythology Oyunun İNdirdim Kurdum V10 Yaptı Cok Guzel Gameranger Kurdum Adam Akıllı Ayarlarını Yaptım Tek Sorunum Var Oyun Kurulduktan Sonra Host Tarafından OYuna Griyorum Ama Baglanamıyorum TimeOut Suresi Bittikten Sonra Could not at...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar bildiğiniz gibi gameranger dünyanın herhangi bir yerinden bu programı kullanan insanlarla sisteminizde yüklü olan ve game rangerin desteklediği oyunları LAN Game olarak oynamanızı sağlayan bir program Şimdi gelelim sorumuzaArkadaşla Lord of the Rings Conquest oyununu hamachiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
arkadaşlar age of 2 i indirdim online oynamak için de gameranger ı kurdum ama herşey tamam gibi ama oyunlara giremiyorum returned game diyor odadayken ve ben kalıyorum yardımcı olabilecek var mı ? ( bu arada oyuna girerken the conquerroru tıklayınca not initilazing diyor age of kings i tıklarsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Öncelikle GameRanger programını indirmemiz gerekiyor. GameRanger programını indirmek için : GameRangerWinrar şifresi : Daha sonra GameRanger Setup evrakını başkan olarak çalıştırın. GameRanger programı kurulmaya başlayacaktır. Başta sizi aşağıdaki ekrandaki üzere bir fotoğraf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Need For Speed: The Run Hileleri aktif etmek Ana menüden Extras menüsüne girin Ardından Cheat Codes adlı menüye girin Girdikten sonra aşağıdaki kodları Cheat Codes adlı ekran boşluğuna girin AEM Intake Challenge Series'i açmak Cheat Codesekranına aemintakeskodunu girin Girdiğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,031Kullanıcılar
Hdhdjskd7373Son üye
Üst Alt