Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

(Need For Speed-UNDERCOVER)- İbreyi Mp/h'den-Km/h yapmak istiyorum.

(Need For Speed-UNDERCOVER)- İbreyi Mp/h'den-Km/h yapmak istiyorum.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar tamamen bir araba oyunu takıntım, oynadığım her oyunda ibreyi kmh yapmaz isem oynayamam öyle bir takıntım var

LÜtfen yardım edin arkadaşlar bu oyunda hız birimini kmh yapmak istiyorum

ÇÖZÜMÜ BULANA
++REPP

Similar threads

Sa Arkadaşlar Ben Pcme Need for Speed Underground 2 Yükledim Türkçe Versiyonu AMa ben Uyuz oluyorum Türkçeye İngilizce Yapmak İstiyorum Nasıl Yapıcam Yardım Eden Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Need for Speed Undercover Şehir ’de KacışKovalama tarzında kurgulanmış bir araba oyunu Oyunun: Yapımcısı: EA Black Box Yayımcısı: Electronic Arts Oyun motoru: Heroic Driving Engine Serisi: Need for Speed Coklu oyuncu seceneği: Var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Need for Speed Undercover Şehir Halkı ’de KaçışKovalama türünden kurgulanmış bir araba oyunu Oyunun: Yapımcısı: EA Black Box Yayımcısı: Electronic Arts Oyun motoru: Heroic Driving Engine Serisi: Need for Speed Çoklu oyuncu seçeneği: Var *
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar gectikce rakipleri arttı, artık tek rakibi Test Driver'lar değil, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi ceşitli ve sağlam rakipleri var İşin kotu yanı Need For Speed bunlara rakip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar geçtikçe rakipleri arttı, bundan böyle tek rakibi Deneme Driver'lar yok, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi dağıtılmış ve sağlam rakipleri var İşin kötü yanı Need For Speed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,876Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt