Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

need for speed undercover installden sonrası gelmiyor

need for speed undercover installden sonrası gelmiyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa beyler

geçen gün need for speed undercover i indirdim onu demon tools la yüklüyecekdim install dedim sürekli yüklemeye başlamasına kadar evet felan basdım sen son installe basdım ordan sonra gelmedi ondan sonra bidaha yüklemeyi deniyeyim dedim bu sefer hiç bişe açılmadı çaresini biliyorsanız yardım edin (Aynısı crysis 2 için de oldu )

Similar threads

http:img385**************img38541791190310843fi7 Need For Speed Undercover Serinin devrim niteliğindeki bu versiyonu yarış severleri bilgisayar başına hapsetmeye devam ediyor Oyunu biraz daha eğlenceli hale getirmek isteyen dostlarımız için küçük bir (daha doğrusu iki) sürprizimiz var İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Need for Speed Undercover Şehir ’de KacışKovalama tarzında kurgulanmış bir araba oyunu Oyunun: Yapımcısı: EA Black Box Yayımcısı: Electronic Arts Oyun motoru: Heroic Driving Engine Serisi: Need for Speed Coklu oyuncu seceneği: Var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Need for Speed Undercover Şehir Halkı ’de KaçışKovalama türünden kurgulanmış bir araba oyunu Oyunun: Yapımcısı: EA Black Box Yayımcısı: Electronic Arts Oyun motoru: Heroic Driving Engine Serisi: Need for Speed Çoklu oyuncu seçeneği: Var *
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar gectikce rakipleri arttı, artık tek rakibi Test Driver'lar değil, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi ceşitli ve sağlam rakipleri var İşin kotu yanı Need For Speed bunlara rakip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar geçtikçe rakipleri arttı, bundan böyle tek rakibi Deneme Driver'lar yok, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi dağıtılmış ve sağlam rakipleri var İşin kötü yanı Need For Speed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,503Konular
982,770Mesajlar
30,557Kullanıcılar
kharon011Son üye
Üst Alt