Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Need for Speed Undercover tanıtım

Need for Speed Undercover tanıtım
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Need for Speed Undercover

Şehir ’de KacışKovalama tarzında kurgulanmış bir araba oyunu

Oyunun:

Yapımcısı: EA Black Box
Yayımcısı: Electronic Arts
Oyun motoru: Heroic Driving Engine
Serisi: Need for Speed
Coklu oyuncu seceneği: Var

imagesneedforspeedundercovertanitim5b097c65a7985

Similar threads

Need for Speed Undercover Şehir Halkı ’de KaçışKovalama türünden kurgulanmış bir araba oyunu Oyunun: Yapımcısı: EA Black Box Yayımcısı: Electronic Arts Oyun motoru: Heroic Driving Engine Serisi: Need for Speed Çoklu oyuncu seçeneği: Var *
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Yarış oyunu denince klasikler arasında akıllara gelen Need for Speed Heat resmen tanıtıldı ve hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Electronic Arts, yeni yarış oyunu için oldukça iddialı yeniliklerden bahsediyor. Need for Speed Heat açık dünya ile geliyor Electronic Arts tarafından açılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar gectikce rakipleri arttı, artık tek rakibi Test Driver'lar değil, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi ceşitli ve sağlam rakipleri var İşin kotu yanı Need For Speed bunlara rakip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
En ünlü yarış oyunlarından biri olan Need For Speed’in Hot Pursuit sürümü yenileniyor. Oyunun yapımcı firması Electronic Arts, yeni sürümün yarın çıkış yapacağını duyurdu. İşte Need For Speed Hot Pursuit hakkında detaylar… Need For Speed Hot Pursuit Remastered geliyor! Need For Speed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
NFS Payback (Need for Speed Payback) Need for Speed Payback, Ghost Games tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için Electronic Arts tarafından yayınlanan bir yarış video oyunudur. Need for Speed serisindeki yirmi üçüncü bölümdür. Oyun, 10 Kasım 2017'de dünya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt