Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Need for Speed Undercover tanıtım

Need for Speed Undercover tanıtım
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Need for Speed Undercover

Şehir Halkı ’de KaçışKovalama türünden kurgulanmış bir araba oyunu

Oyunun:

Yapımcısı: EA Black Box
Yayımcısı: Electronic Arts
Oyun motoru: Heroic Driving Engine
Serisi: Need for Speed
Çoklu oyuncu seçeneği: Var

*

Similar threads

Need for Speed Undercover Şehir ’de KacışKovalama tarzında kurgulanmış bir araba oyunu Oyunun: Yapımcısı: EA Black Box Yayımcısı: Electronic Arts Oyun motoru: Heroic Driving Engine Serisi: Need for Speed Coklu oyuncu seceneği: Var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar geçtikçe rakipleri arttı, bundan böyle tek rakibi Deneme Driver'lar yok, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi dağıtılmış ve sağlam rakipleri var İşin kötü yanı Need For Speed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ghost Games tarafından geliştirilen ve uzun süredir sessizliğini koruyan Need for Speed, bugün gerçekleşen etkinlik ile suskunluğuna son verdi Yayımcı ekip Electronic Arts tarafından sunulan sunumda, gerçek hayat ile oyunun etkileşimi rahat bir şekilde görmekteyiz Need for Speed, 3 Kasım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Electronic Arts'ın yarış oyunu devi Codemasters'ı satın alımı tamamlanırken, Need for Speed markası bir müddet daha ortalıkta görünmeyecek. Polygon ile yapılan bir röportajda EA stüdyoları baş sorumlusu Laura Miele, sıradaki Need for Speed oyununun, geliştiricisi Criterion Games'in yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Need For Speed efsanesinin hepimizin gençliğinde ya da çocukluğunda önemli bir rol oynadığına inanıyorum. Döneminin fenomenlerinden olan ve Underground ikilisi ile zirve yapan NFS, son yıllarda ritmini kaybetmiş durumda. Electronic Arts, bu başarısız girişimlerin büyük bir kısmının fişini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt