Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Need for Speed: Undercover

Hoş geldin! rootvortex tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0

Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar gectikce rakipleri arttı, artık tek rakibi Test Driver'lar değil, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi ceşitli ve sağlam rakipleri var İşin kotu yanı Need For Speed bunlara rakip olamayacak seviyelere emin adımlarla gidiyor

Cok buyuk ictenlikle soyluyorum ki, Fifa gibi bu oyunun da yeniden dirileceğine cok inanıyordum Sonucta cok zengin, koklu ve bizi şaşırtmaya alışık bir firma Electronic Arts Ozellikle 1 hafta oncesinde Dead Space'i oynarken, bu oyuna karşı umitlerim daha da artmıştı, ancak işte EA bu, bir anı bir anını tutmuyor maalesef Şimdi cok duzenli, cok geniş ve acıklayıcı bir yazı yazma hevesi icerisinde olmama karşın oyunda gecen saatlerim ve yıpranan sinirlerim sonucu Bu kadar yazmasam da olurduşuncesine girdim O yuzden direkt bilgilere yonelik, biraz daha corba edasında bir yazı yazacağım Şunu da belirteyim ki; oyunu acarken anormal iyi niyetli ve hevesliydim Buyuk sitelerindergilerin verdiği duşuk notları anlamıyordum Bunun bir sebebi de, hicbir yazıyı okumamış olmam Prensip olarak bir inceleme yazacaksam, onla ilgili hicbir yazıyı okumam, cunku etkilenme durumu olabilir ve yazı ozgunluğunu kaybeder, her neyse, diyeceğim şudur ki

Bombardıman Başlıyor

O grafikler nedir? 2008 senesindeyiz! Konsolumuzun adı Xbox 360, PlayStation 2 falan değil! Nasıl yani? Benim icin serinin bir numaralı oyunu olan Need For Speed Hot Pursuit 2 ile cok rahat grafikleri kıyaslayabilirim İşin trajedik yanı Hot Pursuit 2'nin cıkış yılının 2002 olması Grafik hatalarından bahsetmiyorum bile, guneşin sacma sapan yansıma acıları gercekten de gozleri bozuyor Underground'la başlattıkları ve giderek diğer oyunlarda da yayılan ıslak yerler olayı, kuru yerlerde de devam ediyor ve dazlak gibi parlıyor her bir yer Bir sokak durup dururken neden parlar?

Bu senaryo nedir? Cirkin Betty'ye taş cıkaracak cirkinlikteki Maggie Q ve yeteneksiz yandaşları oyun boyunca bize videolarda eşlik ediyorlar Cok ictenlikle soyleyebilirim ki, hikayeden bir şey anlamadım Gizli polisiz, ancak o ne karman corman bir senaryodur Madem gizli polisiz o zaman niye polisler ikide bir peşimize takılıyor? Ben polissem hız ihlali de yaparım kardeşim, belki hırsız kovalıyorum Bir de illa ki gercek insan niye kullanıyorsunuz videolarda, bu kadar yeteneksiz ucuncu sınıf kişileri oynatacaksanız, bunun yerine video koyun daha iyi Hatta hicbir şey koymayın o da daha iyi

Hırsız kovalamak demişken

Evet, iyi bir şey de diyeceğim tam şu anda, lutfen alıcılarınızın ayarıyla oynamayın Hırsızpolis modu gibi bir şey var Live seceneğinde ve Xbox Live'da Quick Game seceneğinden başkasını kolay kolay kullanmayan beni bile başında tutmuş durumda Ancak yine de Live'da yabancı rakiplerimle kapışırken onlar adına uzuldum Hadi ben oyunu inceleyeceğim diye incik cincik etmeliyim Peki sizin zorunuz ne? O oyunun o kadar durmasına ne gerek var Xbox'ın DVD ROM'unda?
Tamam iyi şeyler de oluyor hayatta

Şimdi biraz oyunun modlarından bahsedelim Acıkcası beni saran ve heyecanlanmama sebep olan mod, kesinlikle 1 dakika modu Nedir bu? Rakibiniz sizin onunuzde başlıyor 1 dakika dolmadan onun onune gecmelisiniz ve onun gittiği yol, gitmemiz gereken rota oluyor Yani bu yuzden karışık bir şekilde gitmeye hazırlıklı olun One gecince de 1 dakika boyunca rotayı siz belirliyorsunuz ve onde işi bitirmeye calışıyorsunuz Her an gectigececek telaşı ile gayet heyecanlı oluyor ve sacma sapan grafikleri fark etmiyorsunuz

Artık bir suru arac ceşitleri, garage olayı, nitro, yarışları kazandıkca artan driver skill'leri gibi şeylerden bahsetmek istemiyorum Gayet klişe ve hemen hemen her oyunda olan şeyler Ancak en beğenmediğim olay olan, yarışmak icin yarış yerlerini bulmaolayı bunda yok sayılır Ben sanırım eski tip bir oyuncuyum ve oyle yarış yeri bulmak falan zor geliyor Sırayla yarışmak en iyisi, aşağı tuşa basınca da direkt sıradaki yarışa gecebiliyoruz, ama haritada ilerleyip istediğimize de girebiliyoruz O bize kalmış Aynı şekilde aksiyon oyunlarındaki sağlık barı olayının yok olmasına da uzulmuş biriyim Ateş yemiş ve acı ceken biri olarak 23 saniyede kendi kendine iyileşmek cok sacma geliyor %sağlık gostergesi de bence muhteşem bir sistemdi Şimdi oyunun akıcılığını bolmediği gerekcesiyle bunlar yok ama bence gercekten bazı yenilikler hic de hoş olmuyor

imagesneedforspeedundercover5b096a1b32d33

imagesneedforspeedundercover5b096a1c5c669

imagesneedforspeedundercover5b096a1d831be