Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Need For Speed ''Undercover''Vİdeo altyazı türkçeleştirme ve türkçe menü

Need For Speed ''Undercover''Vİdeo altyazı türkçeleştirme ve türkçe menü
0
121

Similar threads

Sa beyler geçen gün need for speed undercover i indirdim onu demon tools la yüklüyecekdim install dedim sürekli yüklemeye başlamasına kadar evet felan basdım sen son installe basdım ordan sonra gelmedi ondan sonra bidaha yüklemeyi deniyeyim dedim bu sefer hiç bişe açılmadı çaresini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
http:img385**************img38541791190310843fi7 Need For Speed Undercover Serinin devrim niteliğindeki bu versiyonu yarış severleri bilgisayar başına hapsetmeye devam ediyor Oyunu biraz daha eğlenceli hale getirmek isteyen dostlarımız için küçük bir (daha doğrusu iki) sürprizimiz var İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar bu konu hakkında araştırma yaptım ve bişey elde edemedimsizlere bir sorum olacak sorum şu Oyunlara türkçe yama nasıl yapılıyo programla yapılıyosa hangi programla yapılıyo? (mümkünse adı) örneğin need for speed carbon üzerinden anlatırsak nasıl olacak (oyunda gelen mesajlar nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Oyunun ana menüsünde Statics Menu adlı yere gidin. Ardından geri dönüp Delete tuşuna basın ve aşağıdaki kodları yazın; gimmesomecircuits - Circuits yarışları açılır gimmesomesprints - Sprint Circuits yarışları açılır gimmesomedrag - Drag Circuits yarışları açılır gimmeppablo - Pety Pablo yu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
423
Need for Speed Undercover Şehir ’de KacışKovalama tarzında kurgulanmış bir araba oyunu Oyunun: Yapımcısı: EA Black Box Yayımcısı: Electronic Arts Oyun motoru: Heroic Driving Engine Serisi: Need for Speed Coklu oyuncu seceneği: Var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt