Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Need for speed world yardım

Need for speed world yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba nfs world oynuyorum daha doğrusu yeni başladım 23 gün oynadım bölümleri öğrendim 20 lwlim s sınıfıvarabavalacam ama sıkılırmıyım hep aynı bölümler var keşke klan yarışları olsa lwl arttıkça farklı haritalar açılsa daha iyi olmazmıyor bi süre sonra sıkılır insan hep aynı yerler yoksa varda benim bilmiyorum

Similar threads

Oyunun ilk açılış ekranında, ana menüyü yüklemeden önce aşağıdaki kodları girin ve ardından tıklayarak ya da enter tuşuna basarak devam edin: canyonalltheway Bütün araçlar shinycarsarethebestcars Chrome arabaları 5grand5grand Castrol Cash friendlyheadlocksapplied Sınırsız Crew...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
15 yıldır aralıksız devam eden Need For Speed akımına bir yerinden kapılmamış olanımız yoktur sanırım NFS deyince adı üzerinde sürat ve adrenalin akla kazanç Bu seri yıllar içinde çok bambaşka şekillerde devam ettiyse de özünü kaybetmediği zamanlarda en şaşalı dönemlerini yaşadı Bu yazımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Her sene yeni bir yapımla karşımıza cıkan Need for Speed (NfS), bu sene de geleneğini bozmadı ProStreet ile girdiği yenilik denemeleri buyuk bir husran olarak nitelendirilirken, Black Box bu sefer NfSnin ozune az da olsa donmesine karar vermiş Eski NfS oyunlarından hatırladığımız coğu şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar geçtikçe rakipleri arttı, bundan böyle tek rakibi Deneme Driver'lar yok, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi dağıtılmış ve sağlam rakipleri var İşin kötü yanı Need For Speed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar gectikce rakipleri arttı, artık tek rakibi Test Driver'lar değil, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi ceşitli ve sağlam rakipleri var İşin kotu yanı Need For Speed bunlara rakip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt