Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Need for Speed_Carbon çıkış tarihi belli mi_?

Need for Speed_Carbon çıkış tarihi belli mi_?
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben dün torrent de need for speedcarbon pc sürümüne rastladım 208gb, acaba cıkmış olabilirmi ?
çıkış tarihini kesin bilen varsa ona göre dosya sahte yorumunu yapacam uğraşmıyacağım
şimdiden teşekkürler

Similar threads

Selam arkadaşlar,size sormak istediğim, bilgisayarım söyleyeceğim oyunları kaldırabilirmi? Bilgisayarı ve oyunları daha almadım Ama alacağım oyunlar belli ancak acaba bu oyunları almak istediğim bilgisayar kaldırabilirmi? PC özellikleri; Ram 2048 MB Ekran Kartı 512 MB Harddisk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kaliforniya merkezli görüntü oyun şirketi Electronic Arts (EA), yeni Need for Speed oyununun çıkış tarihini bir yıl ertelediğini duyurdu. Yapılan açıklamaya nazaran Need for Speed'in ardındaki stüdyo Criterion Games, olan bu sonbaharda yeni jenerasyon konsollar ve PC için piyasaya sürülecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Oyun basınının sağlam isimlerinden biri olan Tom Henderson, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde EA’nin Temmuz ayında büyük bir aktiflik düzenleyeceğini belirtmişti. Henderson bu aktiflikte yeni Need for Speed başta olmak üzere FIFA 23 ve Stake 4 üzere dikkat alımlı oyunlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Criterion Games tarafından geliştirilen yeni Need for Speed oyunu Most Wanted'ın resmi çıkış tarihi belli oldu Buna göre yapım, 30 Ekim'de PC ve konsollar için çıkacak Merlin'in Kazanı
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Need for Speed serisinin en yeni halkası olacak Need for Speed Heat tanıtım medyası paylaşıldı, oyunun çıkış tarihi de ilan edilmiş oldu. Sürat tutkunları, Kasım ayında yeni oyunlarına kavuşacaklar. NfS serisinin 16. Oyunu olan NfS Heat, Palm City isimli kurgusal bir kentte geçiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt