Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nefes almak yasamaksa evet yasiyorum

nefes almak yasamaksa evet yasiyorum
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
nefes almak yasamaksa evet yasiyorum buda yaşamaksa yaşıyorum ben Bana ne oldu nasil bu hale geldim bilmiyorum ne yüzüm gülüyor nede hayattan hoşgörü aliyorum ara sıra cocuklarim bile beni mutlu etmiyorlar bazen diyorum cocuklarim olmasaydi ben bu hayata devam edermiydim acaba 1548854279 1548854279 nefesalmakyasamaksaevetyasiyorum5c51a47e57da8pngnefesalmakyasamaksaevetyasiyorum5c51a47e57da8png nefesalmakyasamaksaevetyasiyorum5c51a47e57da8png Ama etmezdim kendimce eski okul arkadaslarimi gördüm onlar ayni neseli civil civil lakin ben yipranmis ezik bi insan olmusum kendime guvenim kalmamis beni görebilen neyin var neden böylesin diyorlar ben bile bilmiyorum fakat bana ne oldu nerde eski neseli civil civil herkesi gülmekten öldüren sakaci kiz nerde ne oldu ona kim değil etti onu kim hayata küstürdü bazen yanliz kalmayi cok istiyorum ama olmuyor cocuklar esim onlarin istekleri beni iyice boguyor 1saat yanliz kalsam kimse olmasa yanimda disarda sadece yürüsem hic kimseyle konusmadan hic bisey düsünmeden öyle ihtiyacim varki yanliz kalmaya bunaldim Arkadaslar cok bunaldim yaşam yordu beni siz benim kim oldugumu bilmeden beni görmeden sorunlarimi dinliyorsunuz yorumlar yapiyorsunuz yardimci olmaya calisiyorsunuz fakat beni taniyanlar yanimdaki insanlar yalnızca kendilerini düsünüyorlar dinleyen taraf her zaman ben oldum ne olur bi kerede onlar beni dinlesin ne belki ne olur  

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt