NEFESNick arşivi nefesle ilgili sözler nefes ile ilgili sözler nefesle aşk sözleri héRkés inSanLıqı déqi$tirméyé çaLı$ıyor kimSé kéndini déqi$tiRméyi akLındaN qéciRmiorR! biR buqüN iKi yaRıNa bédéL qiBi! Bilip söyledikleriniz yasadıklarımı açıklama etmez ÖŁüм ѕıcáк кáяsıŁıуоя βέиi! Sáикі έŁvέđà điyέсέģiм siмđi Hepinizden Uzaktan KaLmak SaLakLıkLarınızı Uzak İzLemek Öyle EğLenceLi ancak! Sizsiz Yaşam O Kadar Hoş ama! sєηLє чσℓ∂αη çıктı qöηLüм bi kaç tüp mutluluk ekLedim damarımaartık mutLu oLucam ^^oLmaLıyım' yaLanLarDa kayBoLmuşLuk var Bu ara herkesDe İsтєdiκLєяiм Чαиıмdα İsтємєdiκLєяiм ЧoLuиdα! нiÇ iÇmeDiğim Ilk Siqara ve DumanıyLa herkes qenDi TreNine Binmi$ ÇufÇuflanıo | karsima zamani alSam ne FaydDa ? Dün qece sabahlLara kadDar aqladim qözlerim tüm Ferini ßitirmisH Size DoyuM oLmass ) Ama ßana Hicc oLmass ßén İsTéDim Lakin SéNsiZ ßİR hİçİM!! bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın çıktığı kadar SuS!! vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN Sen ´ben´ olabilseydin de ben´deki sen´i görseydin… Sen ´sen´ olabilseydin de ben´deki sen´i hak etseydin ! ßu Ne Saçma Hayat ßu Ne Yaşam Yha ßune KoLpa Hayat Bu ne Manyaq Yaşam Biçimi yha MutLuLuquM çoktan ifLas etmi$ itiRas hakkım YhoK biLioRm!! yaşama qüLüşünLé suç oluşturan wer Ancak KöTüLüqlerle YıkıLmadıqını anLasınLa aşkı açıklama yapmak , sevgiliye açmak sevdiğini söylemekle ilgili sözler kullnın öğüt ederim Yaslanmışım bir ağaca, kendini kaptırmış gözlerine,gözlerim Uzaktan bir boşluğa asılı kalmış Şimdi en güzel gördüğüm düşsün Bir ressamın tuvalinde resmin, arkanda dağlar Bir perde gibi inmiş gökyüzünden bulutlar Bir gök kuşağı güya başındaki taç Sislerle boğulmuş güneş, senin aydınlığına fakir Tekrar bir gün birdenbire yüreğine başat yaptım geceden Tutsak dargın soluklarında yaşadım ilk telaşı ilk kez, mecalsiz kaldı sevgimin hücreleri başta sana teslim oldu yüreğim Yaşamın en kuvvet yanı, seni düşünmekmiş bilemedim Yaşamın en güzel yanı, seni düşünürken ölüşün ve yeniden dirilişin özlediğimde yarınıma Ne hoş bir başka renkten hoşlanmak seni, bir diğer mekanda göz önünde bulundurmak Bir diğer gözle görüp, sevmenin gür soluklarında hissetmek nefesini Ve sonra inmek derinliklerine aşkın defalarca hissetmek, bariz ve brülör tadını öpüşün Ahhhh! Güzelim, bir tanem Ne olur, güzelliklerinde gizlensin çirkinliklerin Bak acilen, Yalnızlığın gönder verdiği yeni filizlerde büyüyorsun Fakat sen, bitap dalgaların kıyılarındaki izlerde olmalısın Kum tanecikleri gibi yıkanmalısın tuz suda Ve ben sana, yalnızlıklarımı yazmalıyım, yalnızlıklarımda bu satırlarımı kuma İçimde her zaman sensizliğin korkusunu taşıyorum Belli Ki, ben her zaman senin yalnızlığını yaşıyorum Senin hıçkırığında, göz seyri mendeyim beni andığında geçen Açlığımda güzel koku gibi ekmek kokumsun dumanı üzerinde yalnızlığımın Yağmurda toprak kokumsun, baharda çiçek Yalnızlığımın sarhoşuyum her gece içtiğim yalnızlığımın Yüzüme baktığında okuyacaksın yalnızlığımı Yalvarışlarımı hissedeceksin, benim hissetmediğim Duruşumun sana nasılsın der gibi olduğunu İyiyim diyeceksin sadece gülerek Şayet de sarılmanı bekleyeceğim,kendimi şiddet tutup Sen hissetmesen de, Yanlızlık paylaşılmaz Paylaşılırsa yanlızlık olmaz Yanar sobasında Yalnız’ın üşüyen bakışları Lambasında karanlığa dönük Bir ışık titreyen sönük sönük bir çocuğu okşar gibi okşamanı kim bilir Senin o gizemli dünyanda benim yalnızlığım olacak senin düşündüğün Senin hissettiğine benim gülmem olacak Güldüğümü hissedip, sende güleceksin Sana değecek sözlerimin her kelimesi Şarkılarım olacak dudaklarında söylediğin Beni hatırlayabildiğin yalnızlığında, için sıkılacak, yüreğin daralacak dokunmak, hoşuna gitmek gibi, tatminlerin en güzelinden uzakta, sen ve ben, bir araya gelemediğimiz Penceresi dışına kapanmıştır Kapısı içine örtük Bir iddiaya göre saklanmış bir yalanı Bir gözde okuduğundan Bakmaz kendi gözlerine bile #Tam otomatik çamaşır makinen kireçlene, bir gram Calgonit bulamayasın #Önce Reha Muhtar'la İtiraf'a sonrada Karar Anı'na çıkasın #Televolelere çıkasın, özel hayatın kalmaya #Hazırlanmış Kart'ın Serbest kızı gibi bi karıya düşesin niCklerin çogu alinti ama arada kendi yazdiklarimda var umarim begenirsiniz I deeply felt as I die understood lately everything was lie Fought with my soul and heart Tried to push you away so hard
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.