Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefes tuketmek ne demek?

Nefes tuketmek ne demek?
0
92

Similar threads

Nefes harcamak nedir Nefes tüketmek anlamı Nefes tüketmek deyimi Bir şeyi anlatmaktan fazla yorulmakBoşuna nefes tüketiyorsun, baksana anlamıyor*
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Astım tedavisi kestane balı kestane balı astım tedavisi astım hastaları kestane balını nasıl tuketmeli Kestane balı Oksuruğun, nefes darlığının, astım hastalığının tedavisinde de kullanılıyor Zonguldakta biz babanın astım hastası olan oğlunu kestane balı ile iyileştirdiği soyleniyor Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Nefes nefese gelmek nedir Nefes nefese gelmek anlamı Nefes nefese gelmek deyimi Koşarak, sık sık soluyarak, heyecanlı ve yorulmuş bir şekilde (gelmek)Kapıdan iceri nefes nefese girdi
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Dağarcıkta Bir Şey Kalmamak Deyiminin Anlamı Nedir Her şeyi yitirmek Anlamına gelirHer şeyi tuketmek, bitirmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Yapılan yeni bir araştırmaya gore pirincin kilo yapıp yapmadığı kesin olarak ortaya cıktı ve netleşen bu durum karısında ozellikle de diyet yapan ve pirinc tuketmeyi seven hastalar rahat bir nefes Yapılan yeni bir araştırmaya gore pirincin kilo yapıp yapmadığı kesin olarak ortaya cıktı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt