Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nefis Antep Yuvalaması

Nefis Antep Yuvalaması
0
21

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
nefis-antep-yuvalamasi.jpg

Nefis Antep Yuvalaması Tarifi İçin Malzemeler

  • 500gr antep yuvalama (Dondurulmuş)
  • 500gr kuşbaşı-kemikli et (Ben karışık kullanıyorum)
  • 2 su bardağı nohut
  • 4 su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı un
  • Yumurta sarısı
  • Tereyağ (Göz kararı)
  • Nane (Göz kararı)
  • Tuz (Göz kararı)

Nefis Antep Yuvalaması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Geceden ıslattığımız nohutları ve etleri düdüklüde 45 dakika kadar haşlayalım.
  2. Haşlanan et ve nohuda, antep yuvalamalarını ekleyelim.
  3. Başka bir kasede yoğurdumuza yayla çorbası yapar gibi un, yumurta sarısı ve yağımızı ekleyelim.
  4. Tencerede kaynayan suyunuzdan yoğurdumuzun kesilmemesi için bir miktar karıştırarak yoğurdumuzun içine alalım.
  5. Yoğurdumuzu yavaş yavaş ve karıştırarak tencereye ekleyelim ve tekrar kaynatalım.
  6. Küçük bir sos tavamızda tereyağımızda nanemizi yakalım ve çorbamıza katalım veee afiyet olsunnn????.
Nefis Antep Yuvalaması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt